Sterrenbeelden en hun kleuren

Mijn interesse voor sterrenbeelden én hun kleuren is begonnen in februari.

Aangestoken door de vaak kloppende beschrij-vingen die ik lees op de diverse sites, wil ik nu proberen om over elk teken van de dierenriem en hún kleuren te schrijven.

 

De periode 22 mei – 20 juni staat in het teken van de Tweeling

Mijn moeder is in juni jarig en dus een Tweeling. De vele omschrijvingen die ik heb gevonden, vind ik niet bij haar passen, maar veel kenmerken kloppen wel!

De kenmerken van mensen, geboren onder dit teken van de dierenriem ‘gemini’, zijn o.a.: Fantasierijk, energiek, leergierig, gezellig, past zich makkelijk aan, besluiteloos, openhartig, gevat, rusteloos, impulsief, veranderlijk en oppervlakkig.

Hier een aantal omschrijvingen. Tweelingen zijn echte gangmakers op een feest. De Tweeling verandert regelmatig van mening en geeft een eventueel ongelijk niet toe. Tweelingen hebben iets kinderlijks in hun karakter en willen niet oud worden. De Tweeling komt regelmatig met goede ideeën maar heeft ze niet altijd even goed overdacht.

Ze hebben een tweeledige persoonlijkheid, zijn complex, tegenstrijdig en moeilijk te definiëren. Het positieve hiervan is dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, maar aan de andere kant hebben ze hierdoor twee aangezichten en zijn ze wispelturig.

Tweelingvrouwen

Zij hebben iets betoverends. In de astrologie symboliseert het teken van de zodiak dualiteit. Iets wat uitdaging biedt. Enerzijds vraagt ze erom om gekoesterd te worden, terwijl ze anderzijds gestimuleerd wenst te worden in nieuwe dingen. Om de tweelingvrouw geïnteresseerd te houden moet men dus best van goeden huize komen.

Een partner met een snelle geest is haar op het lijf geschreven. Je moet er wel voor zorgen dat je die van haar kunt bijhouden, anders kun je zomaar in de categorie ‘saai’ geparkeerd worden. De kleuren van de Tweeling zijn lichtgroen, geel en zwart heb ik ook vermeld zien staan.

Klopt het dat jij ‘Tweelingvrouw’, je tot deze kleuren aangetrokken voelt? En als je een keuze zou maken uit het assortiment van ons sieradenmerk Disfruta La Vida (www.disfruta.nu), zou je dan inderdaad kiezen voor de groene armbanden?

Wij zijn heel erg benieuwd!

FemNa40