Tassentrends 2013

De tassentrends zijn afkomstig uit de collecties van een aantal grote modemerken. Deze merken bepalen de textuur, stijl, patronen en kleuren.

 

De details voor de uitvoeringen worden tevens gespot op de beurzen van Parijs, New York, Milaan en Londen. De details worden verfijnd en vind je terug in de texturen, dierenprints en kleuren.

Collecties

Deze zijn afkomstig uit de collecties van een aantal grote merken en ontwerpers in de mode vandaag de dag, die de grote lijnen van de mode volgen, dus het zal gaan om stijlen, texturen, patronen en kleuren variëren. Met de verfijning van details die geborduurd in metallic tinten zoals goud, waarin studs, pluche texturen, dierenprint en heldere kleuren presenteren, zoals de tango mandarijn, geel en verschillende tinten paars, met uiteenlopende formaten, variërend van vierkant naar rond vormen en uit deze voorstelling komt de handtas portemonnee. Op de foto’s zien we een aantal van de 2013 trends.

 

Kleurrijk

Voor de lente/zomer 2013, zijn de kleurrijk gekleurde handtassen nog steeds een van de grootste trends. Deze begeerde stijl, voor het komende seizoen, werd gespot op de beurzen van Parijs, New York, Milaan en Londen.
Kleurblokkering was in 2012 een enorme trend in zowel handtassen, accessoires en kleding. Deze trend zet zich voort met nadruk op accessoires voor de lente van 2013. Ontwerpers toonde kleurblokkeren vooral op de handvaten van tassen, schoudertassen en schoenen. Deze combinatie gaat gepaard met gekleurde kleding en prints.
Voor handtasfans die willen investeren in gekleurde handtassen voor de aankomende lente, kijk vooral naar zachte neutrale, blauwe, lila en felle kleuren zoals geel, groen en roze. De meest veelzijdige stijlen voor de lente en zomer zal voor overdag een klein tot middelgrote tas omvatten.

 

 

FemNa40