Trend: Sporty Style

Ook al heb je zelf een gruwelijke hekel aan joggen, de joggingbroek 2.0 zit iedereen als gegoten! De verfijnde joggingstyle is in opkomst: comfortabel, nonchalant, maar toch elegant.

 

Sporty Style

De broeken zijn gemaakt van een iets dikkere stof, zitten heerlijk én vallen mooi. Ze benadrukken de lengte van je benen door de verticale streep aan de zijkant, vaak in een contrasterende kleur. De broek combineer je niet met een hoody, maar met een mooi jasje. Een soepel gebreide capuchontrui combineer je met een zwarte skinny of een pantalon; sporty-chic voor een sportief zakelijke look. Naast de sporty style zien we ook veel functionele technische kleding. Zoals gewatteerde vederlichte jasjes: warm, comfortabel maar ultradun en licht. Sportief en comfy zijn ook de oversized items: XXL vesten, lange truien, wijde manteljassen en grote sjaals. Daarnaast is de sportieve parka een blijver. De Sporty Style: je conditie wordt er niet direct beter van, je garderobe wel!

Links: Gemêleerde grijze joggingbroek met zwarte veters en vertical baan, van MbyM. Rechts: Sweater in trendkleuren van het nieuwe label 1.

Bron: Perscentrum Mode

FemNa40