De Wonderbra

Wat voor veel vrouwen een blijvend probleem is,
is het vinden van een goede strapless bh.
Helemaal wanneer dit een goed zittende BH moet zijn.

Door een vriendin van mij werd ik geattendeerd op een BH zonder bandjes.

Mijn reactie was: daar geloof ik niet meer in, omdat ik dat al zo vaak geprobeerd heb en elke keer een desillusie rijker was.

 

Maar ze was zo overtuigend, dat we meteen naar een speciaalzaak zijn gegaan en ik mij toch heb laten overhalen om het eens uit te proberen.

Onderweg kwamen leuke truitjes, jurkjes etc. natuurlijk ook weer in mijn gedachten. Daar aangekomen deed ik hem aan en hij zat inderdaad prachtig. De handjes die aan de buitenkant zitten drukken je borsten naar de goede plaats. Dus het plaatje klopte helemaal. Ik voelde mij meteen heel anders en bovendien kwam m'n taille beter uit. Maar... blijft het zitten, zit ik straks niet weer te hijsen.

Mijn vriendin en de verkoopster stonden bij het pashokje en zagen mij op en neer springen om te kijken of hij bleef zitten. En hij bleef zitten! We hebben er enorm om gelachen en het was weer een belevenis om niet meer te vergeten. Ik voel me weer een stuk sexyer en wie wil dat nu niet!

Een wonderbra is voor iedereen, voor kleine en grote maten (van A-cup t/m I-cup). De prijzen zijn ook aangenaam en liggen tussen de € 39,95 en € 47,95. Verkrijgbaar In huidskleur, ivoor, zwart en rood.

Deze wonderbra is in de goede lingeriezaak te koop.

Tekst: Monique Veenman

FemNa40