Muziek: Frank Boeijen - Liefde & Moed

In eerste instantie had Frank Boeijen voor begin 2013 een rustperiode ingelast, maar Frank genoot tijdens de laatste theatertour zo van het samen musiceren dat hij dat gevoel absoluut wilde vastleggen.

 

Genre
Pop, Nederlandstalig

Artiest(en)
Frank Boeijen

Omschrijving

Hij wilde de nieuwe nummers die de afgelopen tijd ontstonden het daglicht laten zien.
Vanaf 31 januari gaat dit gebeuren, want dan is het nieuwe album LIEFDE & MOED overal verkrijgbaar. Tijdens een korte, speciale tournee kun je ook in de Nederlandse en Belgische theaters kennis maken met dit nieuwe materiaal. Zie voor alle data: concertagenda


Frank schreef de tien nieuwe liedjes van LIEFDE & MOED in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. Met Rens van der Zalm, Martin de Wagter, Charles Nagtzaam en Ton Snijders werden ze eind 2012 opgenomen en het leverde een hartverwarmende en integere cd op. De fotografie werd verzorgd door Károly Effenberger.
Het is een album dat luistert als een aaneengesloten verhaal. De liedjes vormen samen een eenheid, maar zijn ook los van elkaar te zien. Het geheel ademt een sfeer van een bepaalde tijdloosheid, er is veel ruimte voor de schoonheid van het detail en schijnbaar eenvoudige observaties krijgen door de woord- en zinskeuze van Frank een bijzondere betekenis.

Trailer: Liefde & Moed

Muziek

Bron: Bol.com

FemNa40