Capri-Sun A World of Family Fun

Advertorial

Als mijn kind naar school gaat, zorg ik er altijd voor dat hij een lekker fruitdrankje in zijn schooltas heeft.

Ook naar zwemles. Hij is bezig met zijn A-diploma en dat vergt nogal wat energie.

 

Ik was in de supermarkt en stuitte op de Capri-Sun fruitdrankjes. Bekeek de mooie verpakking en was verrast dat er geen conserveringsmiddelen en kunstmatige zoet- en kleurstoffen inzitten. Ik heb een pak Capri-Sun gekocht en mee naar huis genomen.

Nu de test op mijn zoontje. Ik gaf hem de Capri-Sun Orange. Hij was er weg van en vond het een cool drankje! Hij blij, ik blij! 

ACTIES

Nu we het toch over ontspanning hebben met je kinderen... Ik zag in de supermarkt dat Capri-Sun een paar leuke acties heeft voor ouders met kinderen van 6 tot 12 jaar bij aankoop van één of meerdere 10-pack Capri-Sun. Ik heb meteen een voorraad ingeslagen, want zo'n actie laat ik niet aan mijn neus voorbijgaan.

Wat moet je hiervoor doen

Wil je, nu de vakantieperiode eraan staat te komen, lekker met de familie een dagje, weekend of zelfs de vakantie gedeeltelijk financieren met de verzilvering van de actiecodes? Ga naar de supermarkt en koop ook een aantal van die 10-pack Carpi-Sun fruitdrankjes.

Op een 10-pack Capri-Sun Orange, Multivitamin en Red Fruits staat een actiecode die je kunt gebruiken.
Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, echter moet je natuurlijk wel iedere keer een nieuwe actiecode invullen van een nieuwe 10-pack.

Vertier op een van de parken van Plopsaland

Ik kan mijn zoon niet blijer maken met een dag te gaan zwemmen, fietsen of mee te doen aan het Wannabe activitetenprogramma bij Plopsaland. Hier gaan we natuurlijk gebruik van maken. Met de aankoop van één 10-pack Capri-Sun krijgen we al €7,50 korting. Je kunt er natuurlijk meerdere aanschaffen.

Roompot vakanties

Hiervoor krijgen we  €25,- korting op een weekend of midweek of €50,- korting op een week met Roompot vakanties.

Let op!

Ga naar www.capri-sun.nl om vóór 31 augustus 2015 je actiecode op de verpakking te verzilveren.
Vergeet vooral niet voor 30 september te boeken voor een weekend of midweek in de periode van 1 mei t/m 31 december 2015.

Je krijgt ook nog eens de kans om mee te dingen naar 1 van de 10 weekendjes weg voor een waardecheque van €400,-. Deze waardecheque is een jaar lang geldig. De winnaars hiervan worden op 7 september 2015 bekendgemaakt. Als je voor de Roompot korting kiest, ding je automatisch mee voor de te winnen weekendjes weg.

Ik wil iedereen aanraden om over te gaan op deze frisse dorstlesser voor je kind(eren) en ze te laten genieten van de vele smaken die Capri-Sun heeft.

Have fun!

FemNa40