‘s Zomers op de lange latten

In de winter trekken vakantiegangers er in groten getale op uit om de sneeuw op te zoeken.

Minder bekend is dat er ook in de zomer op verschillende plaatsen in Europa volop geskied kan worden.

 

Eurocamp, specialist in luxe campingvakanties, biedt ‘zomerski-accommodaties’ in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland en combineert het bekende kamperen met een actieve natuurvakantie op de lange latten.

Met strandlaken en ski’s op kampeervakantie

In de zomermaanden kunnen actieve kampeerliefhebbers naast wandelen, fietsen, klimmen en surfen ook de natuur verkennen op de lange latten. Eurocamp biedt kampeermogelijkheden dichtbij hoog gelegen skigebieden die ook in de zomermaanden met een laagje sneeuw bedekt zijn.

Steeds meer vakantiegangers kiezen bewust voor een verblijf in de natuur en een kampeervakantie die aansluit bij een gezonde levensstijl. Zomerskiën geeft een verrassende wending aan de kampeervakantie. Skimateriaal is eenvoudig en tegen gereduceerd tarief te huren bij lokale partners van Eurocamp en staat bij aankomst bij de pistes klaar voor gebruik.

Zomerskiën in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland

Eurocamp biedt op drie campings in Europa de mogelijkheid om ook in de zomermaanden actief bezig te zijn op de piste. De safaritent met keuken, overdekt terras en volwaardige bedden, de luxueuze stacaravan met complete keuken en eigentijdse inrichting of de ruime bungalowtent inclusief keuken maken een zomerski-kampeervakantie toegankelijk en comfortabel.

Le Belledonne, Franse Alpen
Aan de voet van nationaal park Les Ecrin en vlakbij de stad Bourg d’Oisans ligt de kleine, groene bergcamping
Le Belledonne. Naast wandelen, fietsen en watersporten kun je er zomers terecht voor een afdaling op de ski’s. Verblijf in een safaritent, stacaravan of bungalowtent.

 

Sportcamp Woferlgut, Oostenrijk
Camping en sportpark Woferlgut bevindt zich midden in de ‘sporthart’ van Oostenrijk, Zell am See. Zwemmen in het privémeer, touren per fiets, wandelen of zomerskiën behoort hier ook tot de mogelijkheden. Verblijf in stacaravan of bungalowtent.

Bella Tola, Zwitserland
Te midden van een klein wijngebied in Susten bevindt zich camping Bella Tola; een outdoorcamping gelegen aan de rand van het bos, vlakbij kilometerslange hiking routes en de gletsjer van Zermatt waar in de zomer geskied kan worden. Verblijf in een stacaravan of bungalowtent.

Over Eurocamp

Eurocamp, onderdeel van het Engelse Holidaybreak, is specialist en marktleider in luxe campingvakanties op meer dan 168 bestemmingen in Europa. Eurocamp biedt een ruime keuze in standaard tot zeer luxe accommodaties: van stacaravan en (safari)tent tot boomhut of mountainlodge. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop. Eurocamp kent geen verplichte aankomstdagen of minimum verblijf en bestemmingen kunnen onbeperkt gecombineerd worden.

Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Eurocamp biedt Kinderclubs voor alle leeftijden: van 6 maanden tot 17 jaar oud. Een vakantie met Eurocamp betekent doen en laten wat je zelf wilt. Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen biedt een Eurocamp vakantie alle vrijheid.

 

FemNa40