Mijn naam is Frederika Hansen en woon met mijn 2 katten in Amsterdam. Op dit moment ben ik op zoek naar een vaste baan, maar wilde graag als vrijwilligster meewerken aan deze site. Ik heb altijd op kantoor als secretaresse in de accountants-branche gewerkt. De katten zijn mijn hobby, maar ik zit en werk ook graag in de tuin.

Last van statisch haar?

Door:

Met het koude weer wil het haar nog wel eens statisch zijn. Dat is best lastig, want als het haar rechtop staat is dat ook een vreemd gezicht. Bovendien is er vaak geen land mee te bezeilen!

Lees verder

Verzorging voor de rijpe huid

Door:

Vanaf eind februari verkrijgbaar in de betere drogist en parfumerie. Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. En dus ook haar behoeften. Zo heeft de huid van een vijftiger een andere verzorging nodig.

Lees verder

Vergeet niet te knuffelen!

Door:

Drinken, eten én knuffelen, alle drie een dagelijkse noodzaak om te overleven. Eten en drinken is voor iedereen vanzelfsprekend en zonder na te denken doen we dit wanneer we dat nodig hebben.

Lees verder

Voorbereiden op wintersport

Door:

Wat iedereen weet is dat je andere spieren gebruikt met skiën, snowboarden en langlaufen, dan die je dagelijks gebruikt. Of zelfs nooit gebruikt. Een goede voorbereiding is dus essentieel.

Lees verder

Bang voor de toekomst

Door:

Vannacht was ik bang, heel erg bang dat de narcist - wanneer mijn zoon 12 is - gaat proberen om hem over te halen om volledig bij hem te komen wonen. Ik zag me alweer gaan met al die hulpverleners en specialisten.

Lees verder

Feestdagen en eenzaamheid

Door:

De feestdagen breken aan en veel mensen denken dat alleen ouderen eenzaam zijn met deze dagen. Uit onderzoek van de GGD blijkt echter dat 30% van de Nederlanders boven de 18 jaar zich enigszins eenzaam voelen.

Lees verder

Ideale partner bestaat wél

Door:

Wat zijn de ingrediënten voor de ideale man of vrouw? Lexa.nl kwam erachter door een grootschalige onderzoek. Wat blijkt? De ideale man of vrouw bestaat uit een combinatie van Europese nationaliteiten.

Lees verder

Dining with the stars

Door:

Vanaf 1 november tot en met 16 november is het weer mogelijk om van een culinair hoogstandje te genieten in één van de vele Star restaurants door heel Nederland. Er is er vast wel een bij je in de buurt.

Lees verder

Stil je hongergevoel

Door:

Heb je in de middag zo rond een uur of drie ook altijd zo'n trek in iets te eten en kun je jezelf dan niet bedwingen om iets lekkers te nemen? Neem een kleine proteïnerijke snack in de namiddag, zoals yoghurt,

Lees verder

Productief werken

Door:

Het kan zomaar ineens voorkomen dat er emoties in de weg staan bij het bereiken van je doelen en dromen. Hoe moeilijk het ook is, probeer deze emoties eens los te laten en ontdek hoe super productief je wordt.

Lees verder

De AirWheel

Door:

Geen stress voor files, overvolle bussen of gestolen fietsen meer. Vanaf vandaag wordt elke afstand bereikbaar dankzij AirWheel, het nieuwste revolutionaire vervoersmiddel voor jong èn oud.

Lees verder

Nooit meer beslagen ramen

Door:

Bijna iedereen kent het wel: op een zomerse, zonnige ochtend heerlijk vroeg opstaan om vervolgens verwelkomd te worden door kletsnatte ramen waar je nauwelijks doorheen kunt kijken.

Lees verder

2014

Door:

De Uitmarkt is dé landelijke opening van het culturele seizoen! Van 29 t/m 31 augustus is het op en rondom het Museum- en Leidseplein feest. De 37e editie staat in het teken van nieuw talent.

Lees verder

Elvis – The Musical Show

Door:

Elvis Presley heeft na 40 jaar niets aan populariteit ingeboet. In deze wervelende musical show komen alle hits van The King tot leven en wordt stilgestaan bij de hoogte- en dieptepunten uit zijn turbulente leven.

Lees verder

Bioscoop:

Door:

Vanaf 12 juni in de bioscoop de fascinerende film 'The Philosophers', waarbij een professor een speciale opdracht heeft voor zijn studenten.

Lees verder

Veilig zonnebaden

Door:

Voorbereiding vakantie. Wie tijdens de vakantie zonder spijt van de zon wil genieten zou reeds drie maanden vooraf 1 à 2 capsules carotenoïden per dag moeten innemen.

Lees verder

Holland Festival

Door:

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima wonen zondagavond 1 juni de openingsvoorstelling van de 67ste editie van het Holland Festival bij in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

Lees verder

Moeder verwacht een cadeau!

Door:

Driekwart van de moeders verwacht een cadeau op Moederdag. Ondanks dat moeders het liefst verrast worden op Moederdag, heeft twintig procent van de Nederlandse moeders wel eens zelf een Moederdagcadeau gekocht.

Lees verder

Friese OpStapweken

Door:

Friesland verleidt tot ondermeer zeilen, e-biken, bijzonder overnachten en ‘back to nature’ in de Friese Wouden. Friesland, een stukje buitenland binnen Nederland.

Lees verder

De Keukenhof

Door:

De Keukenhof is niet alleen genieten voor ouderen, maar is ook voor kinderen. Geen games of tekenfilms, maar activiteiten die raakvlakken hebben met natuur en cultuur. Een heerlijke dag dus in de buitenlucht.

Lees verder