De Ram-vrouw in bed

De Ram-vrouw is een gepassioneerde en vurige vrouw. In de seksualiteit geeft zij zich volledig.

Romantiek hoeft niet echt. Er hoeft niet al teveel poespas bij te komen, zelfs een flirterig, haastig vrijpartijtje is graag meegenomen voor deze wilde diva.

Het is een uitdagende vrouw, die niet terugschrikt voor een robbertje vrijen in de auto of in de duinen, zolang het maar prikkelend en opwindend is.

 

Wees niet verbaasd wanneer de Ram-vrouw uit de kleren gaat en je broek op je enkels laat zakken, voor je zelfs de tijd hebt gehad om een zwoel muziekje op te zetten.

Initiatief nemen

Een Ram-vrouw houdt van initiatief, dat zal je erbij moeten nemen. In bed zal zij de meeste actie ondernemen. Ze ligt het liefst bovenaan, daar heeft ze het meest bewegingsvrijheid en van daaruit kan zij het spel dirigeren. Ligt ze toch onderaan, dan zal ze door haar lichaambewegingen toch een belangrijke bijdrage leveren. Ze stuurt het hele seksuele gebeuren van de partner naar een orgasme toe.

Als dat er aankomt, kan ze tekeer gaan als een wild dier: bijten, grommen of zelfs krabben. Na een vrijpartij met deze Ram-vrouw, kan je bed of zelfs je hele slaapkamer erbij liggen als een slagveld. Eén ding is zeker: het is écht en ze beleeft het ten volle. Daar kun je donder op zeggen.

Heetgebakerd

Getrouwd zijn met een Ram-vrouw is niet altijd een sinecure. Grote ruzies zullen voorkomen, maar dit scherpt precies de seksuele appetijt en stimuleert de hormonenwerking. Het ene moment gaat ze vreselijk tekeer en haalt ze tegen je uit, het andere moment lig je met haar te vrijen. Deze vrouw beschikt over een grote seksuele appetijt.

Je zult uit het juiste hout gesneden moeten zijn om aan haar seksuele noden te kunnen voldoen, zoniet, dan durft ze weleens groenere weiden op te zoeken. Ram-vrouwen zijn jaloers, niet omdat ze je willen bezitten, maar omdat ze moeilijk kunnen omgaan met gekwetste eigenwaarde. Voor elke man die een relatie met een Ram-vrouw aangaat, zal het een ware uitdaging zijn deze furie te bedwingen!

Ram-vrouw met Ram-man

De mannelijke ram is impulsief en veroverend. Dit doet hij niet altijd even gesofisticeerd, integendeel, hij pakt het eerder ruw aan..Hij 'neemt' zijn partner. Het heeft weinig zin om te protesteren, want hij bepaalt de wet. Veel tijd moet je niet nemen om je Ram-man te prikkelen, hij houdt van snelle en doeltreffende actie.

De uitdaging ligt bij jou om vernieuwend te zijn in je verleidingsspel. Je zult creatief moeten zijn om je Ram op temperatuur te houden. In bed is de Ram-man speels en kinderlijk, zelfs op latere leeftijd. 

Bekende Ram-vrouwen zijn:
Patty Brard (actrice)
Sylvie Meis (presentatrice, actrice en model)
Caroline Tensen (presentatrice)
Astrid Joosten (presentatrice en actrice)
Willeke van Ammelrooij (actrice)

FemNa40