Vrouwelijk en Krachtig tegelijk.

Kunnen we Vrouwelijk èn Krachtig tegelijk zijn?
Het antwoord is: Ja!

 

 

Als gecertificeerd Teacher,  opgeleid door de auteur van dit boek, Rachael Jayne Groover geef ik aankomend weekend zaterdag 9 en zondag 10 maart deze training.

Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen. Velen van ons hebben hard moeten werken om een studie af te ronden en om een carrière op te bouwen. Vele vrouwen hebben voor anderen moeten zorgen, voor het gezin, ouders of partner.

Een grote groep vrouwen heeft iets ingrijpends meegemaakt van (seksueel) misbruik tot huiselijk geweld tot verwaarlozing. Daardoor hebben veel vrouwen zich onbewust afgesloten van hun vrouwelijke essentie. Helaas heeft dit een negatief effect op hun leven. Gevolgen kunnen zijn dat het veel vrouwen niet lukt om een gepassioneerde blijvende liefde te vinden en/of aan te houden, dat de gezondheid te wensen overlaat (lichamelijk of emotioneel), dat ze geen voldoening uit hun werk halen en sommige vrouwen gaan zelfs hierdoor een strijd met elkaar aan.

Gebaseerd op het boek: Krachtig èn Vrouwelijk (Nu ook in Nederland verkrijgbaar) is deze unieke training Art of Feminine Presence™ ontwikkeld door dezelfde auteur.

Meer informatie vind je op mijn site:
www.sherinaghafoerkhan.nl.

Vrouwen kunnen zich nog aanmelden.
sherina@blijcoaching.nl of bel even: 06-30318745. Ik zit klaar om alle vragen te beantwoorden, dus mail of bel gerust!

Ik denk dat we hier vele vrouwen heel blij mee zullen maken. Het heeft mijn leven enorm veranderd in positieve zin. Ik hou die kennis en ervaring niet voor mezelf, maar geef het graag door!

Help je mee?
 

FemNa40