Mijn naam is Sherina Ghafoerkhan. Ik heb een eigen praktijk voor coaching en trainingen. Vanuit mijn praktijk help ik vrouwen die tegen problemen in het leven aanlopen. Vooral vrouwen die een eigen bedrijf hebben of willen starten als ondernemer lopen tegen veel uitdagingen aan. Het is belangrijk om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. De problemen komen vrijwel altijd voort uit eerdere situaties zoals dingen die we hebben meegemaakt in onze jeugd of dingen die we recentelijk hebben meegemaakt zoals een scheiding, een dierbare die overlijdt, ontslag, burnout enz.


Ik heb al vele vrouwen gecoacht, geïnspireerd en op vele manieren begeleid om uit een moeilijke situatie te komen. Wat ik belangrijk vind tijdens het coachen en trainen, is veiligheid, vertrouwen, rust en liefdevolle aandacht. Daarnaast vind ik het belangrijk om te werken aan de doelen die de cliënt wil behalen. Ik zet deze kwaliteiten altijd in als ik iemand help.


Naast coaching sessies, programma’s, workshops en events kun je bij mij terecht voor Delightful Angels Sessies. Dit zijn exclusieve sessies met Engelen. We nodigen de Engelen speciaal voor jou uit om je persoonlijke boodschappen te brengen en je te helpen blokkades los te laten zodat je weer met vernieuwde energie verder kunt!


Ik blog voor FemNa40 omdat ik vrouwen ook via deze weg verder wil helpen op hun levenspad. Zelf heb ik een moeilijke jeugd gehad en weet uit ervaring hoe prettig het is als iemand een helpende hand biedt. Die helpende hand heb ik zelf niet gehad, maar die kan ik jou wel geven. Bezoek mijn site voor meer informatie: http://www.sherinaghafoerkhan.nl.

 

 

Angst hebben

Door:

Delen was voor mij altijd een moeilijk ding. Ik deelde in het verleden nooit zo snel iets, ik was een éénling. Ja, ik deelde wel de leuke dingen die ik ervoer in mijn leven, maar niet de minder leuke dingen.

Lees verder

Wat is authentiek zijn?

Door:

Authentiek zijn zal je helpen om automatisch zichtbaarder te worden. Authentiek zijn kun je op verschillende manieren omschrijven. Wanneer je authentiek bent, ben je meer in contact met je gevoel.

Lees verder

En nu IK

Door:

Je wilt graag dat het goed gaat met de mensen om je heen: je partner, je kinderen, familie, vrienden. Je bent hulpvaardig en staat altijd klaar om anderen te helpen.

Lees verder