De elektrische fiets… hoe relaxed

Wie wil er nu niet op een afspraak komen en er nog fris en fruitig uitzien, of boodschappen doen met dit zonnige weer zonder dat je drijfnat aankomt.

Ik denk dat wij dat allemaal wel willen, in wat voor een leeftijdscategorie dan ook.

 


Dan is er een geweldige oplossing. Er zit nog een beetje een taboe op, want als je het hebt over een elektrische fiets dan kijken de meeste mensen je aan alsof ze water zien branden. Je bent lui of te jong of weet ik niet wat er allemaal over je gezegd wordt..

Maar niets is minder waar! Je fietst gewoon, het is geen auto. Alleen het motortje werkt als ondersteuning voor als er veel wind staat, je een brug over moet, of als je lekker op deze zonnige dagen een kilometertje of 50 wil fietsen met een picknickmand achterop.

Het kan zijn dat je in het najaar geen zin hebt om de auto te pakken maar er staat wel een stevige wind dan pak je toch eerder deze fiets. Uiteindelijk heeft het allemaal voordelen. Het is geen must om het motortje aan te zetten, het is dan een gewone fiets.

Ik ken al veel vrouwen die op deze manier fietsen en zij en willen niet meer anders. Zij fietsen met plezier een halve dag zonder vermoeid te raken en er weer vrolijk vanaf afkomen.

Het is dus gewoon een feestje!

Profiteer nu van fde gigantische kortingen!

 

Batavus Viento Easy Dames

Deze krachtige en stabiele Batavus Viento Easy dames fiets is verkrijgbaar in de kleur Zilver. De motor heeft een kracht van 28 Nm en een accucapaciteit van 250Wh. Hiermee heeft u een maximale actieradius van 70 Km.

Van € 2.399,-  voor € 1.475,-

 

 

Giant Prime E+ 0 2015 Dames

Het is het topmodel van de elektrische fietsen van Giant.
Deze e-bike met de populaire middenmotor voor het meest natuurlijke rijgedrag. Volledig aluminium frame en velgen zorgen voor een relatief lichte elektrische fiets.

Van € 3.299,- voor € 2.969,-

 

 

Giant Twist Go Double Power Dames

De Giant Twist Go Double Power Dames is nu wel heel voordelig. Deze elektrische fiets van Giant is uitgevoerd met 8 Nexus versnellingen en de aandrijving komt vanuit het voorwiel.

Van € 2.399,- voor  € 1.499,-

 

 

FemNa40