Musical: Love story

Er zijn vele liefdesverhalen, er is maar één Love Story! Joop van den Ende Theaterproducties presenteert de nieuwe musical Love Story, geregisseerd door Paul Eenens en vertaald door Jan Rot.

Een tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op het succesvolle en gelijknamige boek van Erich Segal en bekend van de gelijknamige film (1970), met de bekende hoofdrolspelers Ali MacGraw en
Ryan O'Neal.

De cast van deze reizende musical bestaat uit elf acteurs, met in de hoofdrollen Freek Bartels en Celinde Schoenmaker. Vanaf nu is Love Story te zien in de Nederlandse theaters.

 

'Love Story' gaat over de rechtenstudent Oliver, die uit een rijke familie komt en verliefd wordt op Jenny, muziekstudente en afkomstig uit een arbeidersgezin.

De twee besluiten om te trouwen tegen de wil van de vader van Oliver. Jenny geeft haar eigen droom om concertpianiste te worden op om Oliver te kunnen onderhouden tijdens zijn studie. Die beslissing brengt haar in conflict met haar liefhebbende vader.

Na zijn afstuderen sluit Oliver zich aan bij een advocatenkantoor in New York en het paar besluit om een kind te krijgen. Wanneer dit niet meteen lukt, bezoekt Jenny een dokter. De volgende dag valt hun wereld uiteen...

Regie
Paul Eenens

Cast
Freek Bartels
Celinde Schoenmaker

Productie
Joop van den Ende Theaterproductie

Vanaf nu tot en met 13 april 2014 in de theaters te zien: Speellijst

Trailer

 

FemNa40