Theater: Bedscènes

Bedscènes is de nieuwste zomerkomedie van DeLaMar Producties met Tjitske Reidinga in de hoofdrol en Antoine Uitdehaag als regisseur.

De voorstelling zal tijdens de zomermaanden exclusief te zien zijn in het DeLaMar Theater.
 

 

Na 'Het geheugen van water' en 'Een ideale vrouw' is Tjitske Reidinga deze zomer terug in een komedie over vier echtparen op weg door drie slaapkamers, in een eindeloze zaterdagnacht vol echtelijke ruzies en pijnlijke vergissingen.

Het huwelijk van Johanna en Bernard staat op losse schroeven. Maar in plaats van hun problemen thuis uit te vechten, trekken zij hun omgeving daar ongevraagd in mee. Ze verstoren een housewarming van goede vrienden, verjagen Johanna’s schoonouders uit het echtelijke bed en drijven hun hele omgeving tot waanzin.

Bedscènes draait om vier vrouwen en vier mannen en hun onvermogen naar elkaar te luisteren en wezenlijk contact met elkaar te maken. Schrijver Alan Ayckbourn houdt in dit stuk een vergrootglas boven ons menselijk gestuntel. Geen andere auteur schetst met zoveel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw. Met Bedscènes schreef de grootmeester van de moderne komedie een van zijn meest succesvolle stukken.

Regie
Antoine Uitdehaag

Cast
Tjitske Reidinga
Loes Luca
Lies Visschedijk
Tina de Bruin
Dick van den Toorn
Peter Bolhuis
Guy Clemens
Xander van Vledder

Tekst
Alan Ayckbourn

Je kunt de kaarten alvast bestellen: ticketverkoop

Te zien vanaf zondag 22 juni.

Locatie
DeLaMar Theater
Mary Dresselhuyszaal
Marnixstraat 402
1017PL Amsterdam
 

 

FemNa40