Boek: Bed & Breakfast

Sinds 2011 schrijft Jet van Vuuren thrillers voor uitgeverij Karakter. Voor het decor blijft Jet dicht bij huis. Ook hier speelt herkenbaarheid een grote rol.

Het oer-Hollandse landschap is dusdanig goed beschreven dat je je op de plek waant waar het verhaal zich afspeelt. Daardoor spelen de verhalen zich als een film voor je ogen af.

 

Alle verhalen ontvouwen zich als spannende legpuzzels. Heel langzaam worden de waarheid en het waarom onthuld.

Vertrouw niemand, zelfs niet je bloedeigen familie…

Myrthe erft een oude wijngaard in de Achterhoek na de dood van haar vader. Ze twijfelt wat ze ermee aanmoet, maar als haar contract als docent afloopt, gaat ze toch met de wijngaard aan de slag. Ze verruilt het stadsleven voor het leven op het platteland.

Haar moeder kent ze nauwelijks en ze heeft geen contact meer met haar. Totdat ze een rouwadvertentie ziet dat haar moeder overleden is. Ze gaat onuitgenodigd naar de uitvaart en ontmoet daar halfzus Eva. Eva is een pur sang levensgenieter.

Ze zoekt onderdak en wordt warm onthaald door Myrthe. Dan doet Eva het voorstel om een bed and breakfast te starten in de wijngaard. Ze storten zich samen in het avontuur. Met alle gevolgen van dien...

Gerelateerde artikelen

Boek: Huis van herinneringen

Door:

Nicci Gerrard schrijft zonder Sean French ook thrillers, zoals Nooit vergeten en Het weerzien. Nu heeft hij de roman 'Huis van herinneringen' uitgebracht, een roman waar wat onderhuidse spanning in zit.

Lees verder

FemNa40