Boek: Het Gerecht

Ingrid (Inge) Ipenburg (Deventer, 24 april 1957) is een Nederlandse actrice, bekend van haar rol in GTST, heeft  een spannende thriller 'Het Gerecht' geschreven over de vraag: hoe ver gaat je rechtvaardigheidsgevoel als het ten koste gaat van jezelf en je vrienden?

Sandra Hazelaar is een voormalig actrice die tegenwoordig in de luwte van de media-aandacht haar huiskamerrestaurant bestiert. Maar als zij op een avond in het Amsterdamse Sarphatipark getuige is van een verkrachting, zet dat haar hele leven op zijn kop.

Zij herkent de verkrachter als de strafadvocaat mr. Joachim Hansson, die regelmatig aanschuift aan de desk van een entertainmentrubriek. En hij herkent Sandra...
 
Gedreven door een groot rechtvaardigheidsgevoel wil Sandra alles op alles zetten om het recht te laten zegevieren. De macht van Hansson reikt echter ver, heel ver. Hij zorgt ervoor dat haar zorgvuldig opgebouwde leven en reputatie als een kaartenhuis in elkaar storten. Sandra verliest de grip op haar leven en vrienden, terwijl Hansson de dans lijkt te ontspringen...
 
Inge Ipenburg raakte tijdens het juryvoorzitterschap voor De Gouden Strop (2011) geïnspireerd en begon met schrijven. Met tussenpozen kwam 'Het Gerecht' tot stand. Inge is bekend als actrice en momenteel te zien in de serie 'Celblok H'.
 
'Het Gerecht' is een spannend verhaal voor de aanhangers van Esther Verhoef en Simone van der Vlugt.
 

Bron: Bol.com

Gerelateerde artikelen

FemNa40