Boek: IJs Tweeling

Een van Sarahs dochters sterft. Maar kan zij zeker weten wie van de twee?

Een jaar nadat een van hun identieke tweelingdochters, Lydia, door een ongeluk overlijdt, verhuizen Angus en Sarah Moorcroft naar een klein Schots eiland dat Angus.

 

Het huis heeft Angus van zijn oma geërfd en hoopt hun verwoeste leven weer op te pakken.

Maar wanneer hun andere dochter, Kirstie, meent dat ze haar identiteit hebben verwisseld - dat zij Lydia is - stort hun wereld opnieuw in.

Als de winter oprukt en Angus voor zijn werk op het vasteland moet verblijven, lijkt het verleden Sarah in te halen en wordt Kirstie (of is het Lydia?) steeds onrustiger. Wat is er nou echt gebeurd op de fatale dag dat een van haar dochters overleed?

Auteur
S.K. Tremayne

IJs Tweeling

Recensie van een lezer:

Een boek dat qua cover er direct uitspringt, één die je gelijk oppakt als je hem ziet. Een tweeling met hun blik op een vuurtoren (op een afgelegen eiland). De omschrijving maakte me ook enorm nieuwsgierig, dus ik wilde het boek dan ook liefst gelijk en wel nu lezen!

Het boek heeft alle elementen in zich voor een spannende thriller: psychologische spanning, een duistere setting en dit alles zich afspelend op een afgelegen eiland, geïsoleerd van de bewoonde wereld.

Met bijzonder veel overtuiging geschreven, een boek dat steeds verder onder de huid kruipt. Ik ben dan ook heel benieuwd wie er achter dit pseudoniem zit. Je voelt de wanhoop, de onzekerheid en de spanning die als een film aan je voorbijgaan alsof je er zelf bij bent.

Dikke aanrader!

Gerelateerde artikelen

Boek: Scherp

Door:

Net als Matthijs van Nieuwkerk van DWDD heb ik ook bijna alle boeken versleten van Patricia Cornwell. Afgelopen maand is haar nieuwste boek verschenen: 'Scherp'. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.

Lees verder

Boek: UP

Door:

UP is stille pijn die zichtbaar wordt; rauw, confronterend en hartverscheurend mooi!’, Isa Hoes. ‘NIET NORMAAL’, Theo Maassen. ‘Heb ik dan nooit een normale dag gehad'?

Lees verder

FemNa40