Kinderboek Lena is in de war

Het boek ‘Lena is in de war’ wordt gepresenteerd tijdens een uitverkocht congres van Slachtofferhulp op 21 februari 2014.

Vanaf deze datum is het boek verkrijgbaar bij alle (online) boekwinkels en via Prachtboeken.nl.

Het boek verschijnt in een paperbackuitgave van 10 euro en is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

 

Lena was een vrolijk meisje, totdat de nieuwe vriend van haar moeder bij hen kwam wonen. Niemand begrijpt wat er aan de hand is, maar sommige mensen maken zich wel zorgen. Frits doet nare dingen bij Lena en daar snapt ze niets van…

Met het indrukwekkende boek ‘Lena is in de war’ maakt auteur Margreet Krottje seksueel misbruik bespreekbaar voor kinderen.

Heldere boodschap

Psycholoog Krottje heeft zich gespecialiseerd in de gevolgen van seksueel misbruik en weet dat deze zeer ingrijpend zijn. In haar praktijk ziet ze dat mensen dit vaak niet goed begrijpen. Met haar trainingen, website en boeken hoopt Krottje cirkels te doorbreken voor mensen die in deze afschuwelijke situatie terecht komen. Eerder gaf Krottje volwassenen inzicht in de heftige consequenties van seksueel misbruik in het boek
‘Een ademloos leven’.

Om ook kinderen die met misbruik te maken hebben (gehad) uitleg te geven over dit belangrijke onderwerp, schreef Krottje een tweede boek met een heldere boodschap voor kinderen: Dit mag niemand bij je doen!
Zoek een veilige persoon aan wie je dit kunt vertellen. Jij hebt niets verkeerds gedaan. Daarnaast biedt het boek praktische tips voor ouders.

Meer informatie over de praktijk en de trainingen van Margreet Krottje is te vinden op tebeyo.nl en
tebeyo-academie.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40