‘Mannen met borsthaar’ - Eindelijk een leuke man

Hallo lieve lezers, in hoofdstuk 9 leert Valerie eindelijk een leuke man kennen, met wie ze…

Ach ja, ik ga lekker niks verklappen, maar wens jullie veel leesgenot met dit ondeugende hoofdstuk.

 

Eindelijk een leuke man - Hoofdstuk 9

Die avond kreeg ik via Better Together een reactie van ene Auke. Jawel, een echte Fries. Hij leek heel veel op Rintje Ritsma. In ieder geval zoals Rintje er op foto’s uitzag natuurlijk. Hij had kunnen doorgaan voor zijn broer. Auke was 30 en ik 35 jaar. Hij had gezegd dat hij de voorkeur gaf aan wat oudere vrouwen. Hij vond ze rijper en mooier. Ik was natuurlijk de laatste die dat ging tegenspreken.

Auke woonde in Leeuwarden en hoewel ik direct dacht dat je op zo’n afstand niet even gezellig bij elkaar op de koffie gaat, verzekerde Auke mij dat afstand geen probleem moest zijn als je elkaar leuk vindt. Auke had een leuk Fries accent en een prettige telefoonstem. Het duurde twee weken voordat wij een afspraak hadden gepland. We wilden elkaar toch een keertje in het echt ontmoeten omdat we erg nieuwsgierig waren geworden naar elkaar.

De kinderen zouden dat weekend bij mijn ouders logeren. Mijn moeder vond het alleen maar leuk dat ik eindelijk ook eens aan mezelf dacht. Ik keek uit naar een heel weekend samen met Auke. We hadden zulke leuke gesprekken en hadden met elkaar afgesproken dat als het toch niets zou worden Auke een overnachting zou nemen in het Mercure hotel.

Na mijn scheiding had ik alleen nog maar manloze seks gehad. Mijn ‘Plastic Fantastic Lover Tarzan’  had intussen de geest gegeven na jarenlange trouwe dienst en de douchekop met verstelbare stralen deed ook wel dienst, maar het bleef maar bij een paar minuten genot. Ik had gewoon zin in seks met een echte man!

Ik had mijn werk zo in kunnen plannen dat ik vanaf vrijdagmiddag het hele weekend vrij was.
Zoals afgesproken zou Auke vrijdagavond om ongeveer zeven uur in Utrecht aankomen. Toen de voordeurbel ging, voelde ik mij toch wel wat zenuwachtig worden. Als voor je neus dan ineens een lichtblonde jonge God staat met een getraind en natuurlijk mooi gespierd lichaam, dan moet je als vurige vrouw toch wel heel sterk in je schoenen staan. Zeker na al die tijd.

Hij keek me aan met grote blauwe ogen en een donderse grijns op zijn gezicht. Auke zag er inderdaad uit als Rintje Ritsma en had een geweldige uitstraling. Ik zag dat hij mij een goedkeurende blik had toegeworpen, voordat hij mij een eerste zoen gaf. Mooi... het ijs was direct gebroken om maar in schaatstermen te blijven.

‘Wil je niet even binnenkomen?’ vroeg ik na de zoen. ‘Dan sta ik niet in voor de gevolgen hoor, had hij lachend gezegd. Je kunt mij maar beter je stad laten zien en naar een gezellig restaurantje gaan, voordat ik toch nog op je aanbod in ga. Ik begreep direct wat hij bedoelde en wilde hem niets opdringen natuurlijk. Het was beter om het rustig aan te doen.

Ik nam hem mee naar een leuke bistro in de buurt van de Dom, waar we een lekkere mixed grill namen.
De avond in het restaurant ging snel. Wij hadden beiden niet echt veel honger en verlangden er eigenlijk meer naar om terug te gaan naar mijn woning om daar onze verlangens uit te wisselen. Het oogcontact werd tijdens het diner steeds intenser en onze energievelden vibreerden. Ook zochten onze handen elkaar op en het voelde heel goed.

Auke was door omstandigheden ook al een hele tijd zonder partner. Hij en zijn voormalige vriendin waren na zeven jaar zo uit elkaar gegroeid, dat toen zijn vriendin een baan aangeboden kreeg in Vancover, zij daarvoor koos en niet voor Auke.

Bij mijn woning aangekomen, nam Auke zijn tas met overnachtingspullen mee naar binnen. Ik liet hem de woning zien. Eerst beneden en daarna liepen wij naar boven, waar ik hem als laatste mijn slaapkamer liet zien. Een ding had ik wel geregeld na mijn scheiding, een nieuwe lits-jumeaux boxspring met een extra large dekbedovertrek. Natuurlijk verzoop ik in mijn eentje in dat grote bed, dat tot die tijd alleen maar af en toe ook nog door mijn dochters bezocht werd. Als ze ziek waren, lagen ze naast mij.

Auke keek de slaapkamer rond en complimenteerde mij met de inrichting ervan. De muren had ik warme tinten gegeven, waarvan één aubergine en mijn vloer was een mooie whitewash houten kleur laminaatvloer.
De overgordijnen hadden brede banen van heel donker afgewisseld met lichte tinten.

Hij draaide zich naar mij om en daar stonden wij dan. Het leek wel een scène van twee jonge lui die nog nooit eerder de liefde bedreven hadden. Auke verontschuldigde zich voor zijn stuntelige gedrag. ‘Het is ook voor mij een paar jaar geleden Val’ en hij liet mij zijn overhemd losknopen. Terwijl ik bezig was langzaam zijn overhemd uit te trekken, werd ik aangenaam verrast door zijn blonde borsthaar en mooi gespierde lichaam. Ik kon het niet laten en lachte ondeugend naar Auke.

Niet slekt,’ grapte ik met een Italiaans accent. Auke schoot in de lach. ‘Dank je, nu maak je me nog verlegen ook. Maar nu is het mijn beurt.' Hij trok langzaam mijn shirt omhoog en keek met een genoeglijke blik naar mijn half ontblote  lichaam. Ik had voor de gelegenheid  een mooi donkerblauw kanten lingeriesetje aangetrokken.

'Mmmm, wat ben je mooi Valerie, je hebt erg mooie borsten,’ zei hij een beetje hees van opwinding en begon ze zachtjes te strelen. Hij bukte naar voren en haalde voorzichtig mijn borsten uit de bh en begon ze teder te kussen. Het enige wat ik op dat moment dacht was... vooral doorgaan! Niet lang daarna lagen wij met onze naakte lichamen verstrengeld tussen de lakens.

Auke kon hartstochtelijk zoenen en ik voelde zijn opkomende stoppels prikken op mijn gezicht. Hij had een sterke baardgroei, maar dat kon mij allemaal niets schelen. Ik had een reuze gespierde lover in mijn armen. Tarzan was er niets bij. Auke genoot net zoals dat ik deed en hij liet het ook blijken. ‘Jeetje Val,’ zei hij hees,
‘dit heb ik echt wel gemist en je hebt ook zo’n lekker lichaam.’

Natuurlijk liet ik mij alle complimentjes welgevallen. Maar ik wilde hem ook laten weten dat ik blij was dat ik eindelijk weer een heerlijke man in mijn armen had. ‘Auke, geloof mij, je hebt een goddelijk gespierd lichaam.
Je weet exact wat je moet doen en geeft mij net zo goed wat ik nodig heb.’

Daarna hoorde je alleen nog het gekreun tijdens het hartstochtelijk zoenen en hij begon langzaam van mijn mond naar mijn borsten en steeds verder naar beneden te kussen. Toen hij met zijn gezicht tussen mijn dijen zat, liet hij zijn mond en tong dingen doen, die ik mij niet meer kon heugen. Terwijl hij zo vurig bezig was, lag ik te kreunen en kirren van genot. En ineens had Auke het voor elkaar.

Mijn geest werd helemaal gek van de intensiteit die mijn lichaam ondervond, ik liet een intense kreet van ontlading. Ik had zo’n enorm orgasme gekregen, dat ik wel even moest bijkomen en Auke was direct weer teder en zacht. Daarna was ik de tel kwijt geraakt van de keren dat we beiden hoogtepunten mochten bereiken.

De volgende dag hadden we heel relaxed gedaan. We stonden laat op. Hadden later op de dag nog wat boodschapjes gedaan en samen in de keuken een lekkere maaltijd gemaakt. Gewoon heel ontspannen, alsof we nooit anders hadden gedaan. Ik voelde me net een puber en genoot van de lieve aandacht van Auke. We aten als we trek hadden. Maar we zaten meer aan elkaar te frunniken, te spelen en stoeien, zoals jonge honden dat doen.

We hadden dat weekeinde wel zo’n twaalf uur met elkaar gevreeën en de potentie van Auke was ook bijzonder te noemen. Zijn libido was dermate dat de grootverpakking Durex gewoon helemaal leeg was.
Allemaal verbruikt door Adonis Auke, die net zoveel energie had als een treetje AA drankjes.

Zondagochtend zaten we weer laat aan de ontbijttafel en genoten beiden nog van alles wat die uren daarvoor had afgespeeld. We keken elkaar teder aan. Nog nooit had ik zoveel seks achter elkaar gehad en tussen mijn benen voelde het nog steeds warm van alle wrijvingen.

Auke zat al aan de koffie. Ik pakte de croissantjes en afbakbroodjes die ik opgewarmd had uit de oven en zette deze op tafel. Terwijl Auke de jampot opende, keek hij mij met een gelukzalig gezicht aan. ‘Lieverd, ik voel mij als herboren en dit vraagt bij mij om meer’ en stopte de jamlepel in de jampot en begon zachtjes in de jam te roeren.

Het geluid wat daarbij vrij kwam, klonk ons wel erg bekend in de oren en we schoten in de lach. We dachten allebei aan hetzelfde. ‘Bekend geluidje,' lachte Auke ondeugend. ‘Hm-hm,’ lachte ik terug, ‘inderdaad een bekend geluidje.’

Na het ontbijt gingen we met onze koffiekopjes naar de woonkamer. Hij ging dicht naast mij zitten op de bank en nam een slok van zijn koffie. ‘Lieverd, hoewel ik helemaal in Leeuwarden woon, zou het toch geen probleem moeten zijn om samen iets op te gaan bouwen.’ Hoewel ik natuurlijk wel blij was dat hij zoiets had gezegd,
vroeg ik toch aan hem: ‘Hoe zie je dat dan voor je?’

‘Nou, als we nu eerst een paar keer in de weekends kijken hoe het gaat, dan kun jij toch over een tijdje met je kinderen bij mij komen wonen? Je ex-man is toch geëmigreerd, dus geen problemen met de omgangsregeling.’ Ik schrok een klein beetje van die laatste zin. ‘Eh, lieve Auke, we kennen elkaar nu nog maar net hè, laten we rustig aan doen.’

‘Ja, maar ik zie het wel zitten hoor Val en dan zou het misschien in de toekomst mooi zijn om samen nog een of twee kinderen erbij te nemen.’ Op dat moment gingen bij mij alarmbellen af. De sirenes loeide door mijn hoofd. Nog méér kinderen… verhuizen helemaal naar Leeuwarden? En dat allemaal binnen één weekend al in het hoofd van Auke?

Auke had zelf geen kinderen, dus waarom kon hij eventueel later zelf niet naar Utrecht verhuizen? En nog meer kinderen? Dat wilde ik helemaal niet meer. Ik had twee pracht dochters. Ik moest er zelf niet meer aan denken om weer luiers te gaan verschonen en slapeloze nachten te hebben. Alsjeblieft zeg, de gedachte alleen al.
Been there, done that, no way! En mijn baan dan? Ik was creative director van The Theme. Die baan wilde ik nooit opgeven.

Ik was echt overdonderd door Auke’s verhaal en probeerde hem ook mijn visie te geven en zei: ‘Auke,
echt lieverd, ik vind je leuk en lief en verrukkelijk, geloof me. Maar ik ga niet naar Leeuwarden verhuizen en zelf wil ik geen kinderen meer op deze wereld zetten. Dat laatste had ik je trouwens al eerder aangegeven in onze mailuitwisseling.

Ga thuis eerst eens rustig over alles nadenken Auke. We hebben een erg heftig weekend achter de rug en het is goed voor ons beiden om even pas op de plaats te nemen en niet ondoordachte overhaaste beslissingen te nemen. Dat we een klik hebben is waar. Aan de andere kant hebben we beiden ook al heel lang geen intimiteit gehad en verliefdheid is iets wat vertroebelend kan werken. Te overhaaste beslissingen nemen is dan ook gevaarlijk Auke.’ Meer kon ik er ook niet aan toevoegen.

Het zou uiteindelijk bij het mooie weekendje blijven. Auke had na lang nadenken aangegeven dat zijn kinderwens toch wel heel groot was. We waren ook bang dat onze gevoelens voor elkaar ook meer zouden kunnen worden als wij elkaar frequenter zouden zien. Uiteindelijk wisten we dat dit alleen maar complexer zou worden vanwege onze eigen standpunten.

We zagen in dat het moest stoppen en dat wij beiden met een warm hart konden terugdenken aan een weekend vol passie en warmte naar elkaar. Om echt los te komen van elkaar hadden we kort daarop besloten om geen contact meer te onderhouden. Ik hoopte maar dat hij heel gelukkig zou worden en zijn kinderwens in vervulling zou gaan.

De maanden daarop had ik mijn tijd volledig op mijn werk en mijn dochters gestort. Ik had wel weer een nieuw idee voor The Theme bedacht, die ik aan Loek wilde voorleggen. Wat Valerie niet weet, is dat zij door dit idee  in contact komt met de beruchte Robert Noorwoud

Wordt vervolgd...

Sensueel en erotisch
Als je Sara Bos op Twitter of Facebook gaat volgen, zal ik daar voordat het nieuwe hoofdstuk uitkomt een tipje van de sluier lichten…

Gerelateerde artikelen

FemNa40