Boek: ‘Vermoord naakt’

Hou je van lezen en ben je gek op bloedstollende thrillers met een vleugje romantiek?

Dan is dit echt iets voor jou! In 2014 verschijnt het eerste boek uit een reeks van 5: 'Vermoord naakt' van J.D. Robb.

 

Korte inhoud van 'Vermoord naakt'

Maak kennis met inspecteur Eve Dallas en miljardair Roarke. Een dure callgirl en kleindochter van een Amerikaanse senator is in haar eigen bed vermoord. Al het bewijs wijst naar Roarke, maar Eve's instinct zegt haar dat hij onschuldig is. Of vertroebelt zijn magnetische aantrekkingskracht haar oordeel?

Serie Eve Dallas-reeks

J.D. Robb is het pseudoniem waaronder Nora Roberts - de succesvolle auteur - politieromans schrijft. Haar Eve Dallas-reeks is inmiddels één van de populairste thrillerseries ter wereld. Als er boeken bestaan die voor elk wat wils bieden, dan zijn dit ze. Wat het voor vrouwen aantrekkelijker maakt is dat Roberts de bloedstollende moordonderzoeken combineert met romantiek en passie. Nora Roberts is een meesterverteller en deze serie behoort tot haar beste werk'.

De gehele nieuwe reeks, bestaande uit 5 boeken, komt uit in 2014. Het bijzondere is dat iedere uitgave zeflstandig leesbaar is. De rode draad in de reeks is de relatie tussen de twee hoofdpersonen welke getekend zijn door jeugdtrauma's. 'Vermoord naakt' is vanaf 15 januari 2014 verkrijgbaar en gaat over de moord op een dure callgirl.

 

        

Eve-Dallas Serie

Gerelateerde artikelen

FemNa40