Bioscoop: Bears

Vanaf 22 april draait Disneynature's nieuwe
True Life Adventure Bears in de bioscoop.

Deze film laat een adembenemend verhaal zien van een jaar uit het leven van een berenfamilie waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren.

Hun reis door het imposante Alaska.

 

De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden.

Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is.

De snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op Aarde, zijn prachtig vastgelegd in Bears.

Regie
Alastair Fothergill
Keith Scholey

Stem
Thomas Acda

Tickets en tijden

Trailer

Gerelateerde artikelen

Amy Adams is de ideale vriendin

Door:

Amy Adams is geboren in 1974 en binnen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de bekroonde lievelingetjes van Hollywood. Met haar prachtig lange haren, opvallend blauwe ogen en geweldige persoonlijkheid.

Lees verder

Bioscoop: 3 Coers

Door:

Deze film draaide op het filmfestival van Venetië waar hij kans maakte op een Gouden Leeuw en is vanaf 6 november in de bioscoop.

Lees verder

FemNa40