Bioscoop: Mannenharten 2

Vanaf 12 december is de film Mannenharten 2 in de bioscopen te zien.

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje.

 

Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar.
Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever.
Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort.

Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien.

En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Regie
Mark de Cloe

Trailer

 

Gerelateerde artikelen

Amy Adams is de ideale vriendin

Door:

Amy Adams is geboren in 1974 en binnen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de bekroonde lievelingetjes van Hollywood. Met haar prachtig lange haren, opvallend blauwe ogen en geweldige persoonlijkheid.

Lees verder

Bioscoop: 3 Coers

Door:

Deze film draaide op het filmfestival van Venetië waar hij kans maakte op een Gouden Leeuw en is vanaf 6 november in de bioscoop.

Lees verder

FemNa40