Bioscoop: Onder het Hart

Onder het Hart gaat over Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde.

 

Zij ontmoet Luuk (Koen de Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk). Tijdens een bezoekje aan een vlindertuin loopt hij - door een onhandige manoeuvre - de vrouw van zijn dromen tegen het lijf: Masha, die in die vlindertuin werkt.
De aantrekkingskracht tussen de twee is onweerstaanbaar.

De oplaaiende verliefdheid overvalt niet alleen het koppel. Luuks dochters hebben grote moeite om hun vaders nieuwe vriendin te accepteren en krijgen last van een loyaliteitsconflict omdat ze niet willen kiezen tussen hun ouders. De moeder wil de nieuwe situatie én haar plaatsvervangster niet accepteren.

Ondanks de spanningen in het gezin zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe.

Regie
Nicole van Kilsdonk

Cast
Kim van Kooten
Koen de Graeve
Lies Visschedijk
Frank Lammers
Hanna Obbeek
Lizzy van Vleuten

Vanaf 15 januari draait Onder het Hart in de bioscopen.

Tijden en tickets

Trailer

 

bron

Gerelateerde artikelen

Amy Adams is de ideale vriendin

Door:

Amy Adams is geboren in 1974 en binnen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de bekroonde lievelingetjes van Hollywood. Met haar prachtig lange haren, opvallend blauwe ogen en geweldige persoonlijkheid.

Lees verder

Bioscoop: 3 Coers

Door:

Deze film draaide op het filmfestival van Venetië waar hij kans maakte op een Gouden Leeuw en is vanaf 6 november in de bioscoop.

Lees verder

FemNa40