De citroenschil is gezond

 

Wat je nodig hebt, is een citroen die bevroren is want hier zitten geweldige voordelen aan.

Er zijn veel koks in restaurants en eetgelegenheden die de gehele citroen gebruiken of consumeren waarbij niets verloren gaat.

Plaats de gewassen citroen in de vriezer en als die bevroren is, rasp dan de gehele citroen met schil en strooi het over het eten, lekker gezond!

De lijst waarvoor je het kunt gebruiken, is eindeloos: o.a. salades, ijs, soepen, cereals, macaroni, spaghettisaus, rijst, sushi en visgerechten.

Voordelen van citroen met schil

Smaakverbetering van de gerechten maar nog leuker, de schil van de citroen bevat 5 tot 10 maal meer vitaminen dan het sap!

Maar een citroen met schil doet meer!

Citroen verwijdert vele giftige stoffen in het lichaam en kan goed ondersteunen bij de aanval op kankercellen of chemotherapie. Het meest interessante is de werking op cystes en tumoren!

Waarom weten we dit niet?

Het maken van de synthetische versie van dit product genereert voor de laboratoriums een enorme winst.
Van de citroen is bewezen dat het vaak kan helpen tegen alle soorten kanker.

Het werkt als een anti microspectrum tegen bacteriële infecties, effectief tegen parasieten en wormen, reguleert de bloeddruk als die te hoog is, is een anti-depressivum en werkt tegen stress en neurologische aandoeningen.

De bron van deze informatie is fascinerend; het komt van één van de grootste producenten van geneesmiddelen in de wereld. Na meer dan 20 laboratoriumtests sinds 1970 laten de extracten zien dat ze mogelijk de kwaadaardige cellen van 12 kankers kunnen vernietigen, inclusief de kwaadaardige cellen van de darm, borst, prostaat, longen en pancreas.

Onderzoeksresultaten zijn vaak algemeen en geven geen garantie bij iedereen hetzelfde te werken maar dat in dit geval citroen met schil en alle voordelen iets goeds zal doen, is zeker.

Dus… was deze citroen goed, vries ze in en rasp ze. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn!

Lijf en gezondheid

Gerelateerde artikelen

Suikervrije limonade

Door:

Moeilijk man, zonder suiker! Dus na alle opwinding over mijn ‘suiker maakt je ziek’ blog hierbij even een lekker makkelijk limonaderecept om van de schrik te bekomen. Suikervrij natuurlijk!

Lees verder

FemNa40