Een gift met een gedachte

Wat geef je iemand, die je alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld toewenst? Een Huggy Buddha?!

Met Huggy Buddha geef je meer dan een cadeau. Je geeft een 'hug' en je laat zien hoeveel je om iemand geeft.

Fijn dus om te geven èn bijzonder om te krijgen.
De Huggy Buddha is een allemansvriend; in goede en slechte tijden.

 

Het middelpunt op elke verjaardag, bruiloft of kraamfeest, maar ook een grote troost als het even wat minder gaat. Ook leuk is de Huggy Buddha Talisman, die dankzij de keyring overal mee naartoe genomen kan worden; aan sleutels, jas, tas, rugzak, op reis! of in de auto. Uit of thuis: be happy, hug a Buddha!

 

Gezellige dikkerd

De Huggy Buddha is een prachtig geschenk van Sandra de Vries. Zij heeft in Voorburg een winkel in Oosterse woondecoratie en boeddhabeelden en wilde voor haar eerste kleinkind graag een zachte happy boeddha kopen. Knuffelberen genoeg, maar geen knuffel buddha om haar kleinkind een gelukkig leven toe te wensen.

Ze besloot om dan maar zelf, als eerste, een knuffelzachte, pluche happy buddha te ontwikkelen. Voor jong en oud. En met succes: inmiddels zijn er al tienduizendenvan deze gezellige dikkerds verkocht.

Big Hug

De Huggy Buddha is een bijzonder cadeau voor veel verschillende situaties. Is er iemand zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Dan is de neutrale grijze Huggy Buddha Junior ideaal. Weet je het wel, dan kan je kiezen voor de zacht blauwe of –roze. Heel leuk ook als spiritueel accent in de babykamer.

Wil je  een bruidspaar geluk wensen, een zieke beterschap en goede gezondheid, of een vriendin een steuntje in de rug geven bij liefdesverdriet? Of wil je misschien je kind mentaal steunen bij zijn examens, of ‘gewoon’ de verjaardag van iemand vieren? De Huggy Buddha’s toveren bij iedereen spontaan een lach om de mond en verbeelden een mooie gedachte. Een big hug, een cadeau dat je altijd zal bij blijven.

Van groot tot klein

De Huggy Buddha’s worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in drie maten en luxe cadeauverpakking. De grootste Huggy Buddha is 25 cm hoog, de Huggy Buddha Junior is 19 cm hoog en de bijpassende Talisman is 10 cm. Met de keyring is dit mini-knuffeltje makkelijk vast te clippen aan jas, schooltas, rugzak, op reis! of sleutelbos.

Alle modellen zijn er in lichtgrijs, de Junior ook in zacht blauw of -roze. Leuk extraatje: de Huggy Buddha Junior heeft een subtiel belletje. Bij elke Huggy Buddha zit een wenskaartje. De kleinsten wens je 'a happy life'! De groten wens je 'peace, comfort, trust and all my love'.

En voor een nóg beter gevoel is het goed te weten dat van elke verkochte Huggy Buddha een deel van de opbrengst naar de stichting Make-A-Wish gaat, die de liefste wensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Met een Huggy Buddha geef je dus nóg meer!

Kijk voor meer info op huggybuddha.nl

FemNa40