Hallo beste lezers, ik ben Louise en werk (vooralsnog) als vrijwillig medewerkster aan deze site. Ik woon samen met mijn partner die uit Athene komt.


Voorheen ben ik werkzaam geweest als redactiemedewerkster bij De Telegraaf op de reclameafdeling tijdschriften en op de redactie teletext van SBS.


Ik houd van koken en lekker eten, met name de Griekse keuken. Verder heb een uitgebreide interesse in muziek en surf veel op internet. Uiteraard houd ook ik van reizen en dan voornamelijk naar de Griekse eilanden.


Al 20 jaar is het mijn droom een patatzaakje te beginnen op Kreta, maar gezien de financiën is dat er nog steeds niet van gekomen. Wie weet komt mijn droom nog wel eens uit!

 

Recensie Perfume By Me

Door:

Elke vrouw gebruikt weleens een parfum, de een alleen bij speciale gelegenheden, voor de ander is het een dagelijks gebruik. Het duurt soms jaren tot je de gewenste parfum gevonden hebt.

Lees verder

Stoofpeertjes

Door:

Stoofpeertjes worden veelal op de klassieke manier gegeten en vaak in de decemberperiode bij wild. Dat neemt niet weg dat je ze ook al eerder kunt maken natuurlijk. Het is heerlijk als dessert.

Lees verder

Bioscoop: Walking On Sunshine

Door:

Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor (Hannah Arterton) naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk weer haar vrienden van toen.

Lees verder

Een gift met een gedachte

Door:

Wat geef je iemand, die je alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld toewenst? Een Huggy Buddha?! Met Huggy Buddha geef je meer dan een cadeau. Je geeft een 'hug' en je laat zien hoeveel je om iemand geeft.

Lees verder

De Aziatische keuken in detail

Door:

Zo nu en dan iets klaarmaken uit de Aziatische keuken, doen we allemaal. De specerijen en ingrediënten die hierbij gebruikt worden wijken nogal af van hetgeen we standaard in huis hebben en gebruiken.

Lees verder

Kopje koffie glazenwasser?

Door:

Voor sommige mensen is koffiedrinken niets meer dan een dagelijkse gewoonte waar men eigenlijk niet bij stilstaat. Voor de echte koffieliefhebber is koffiedrinken echter een compleet ritueel.

Lees verder

Garage sales

Door:

Oude meuk verkopen vanuit je eigen garage. Een fenomeen dat uit Amerika is overgewaaid en dat daar doodnormaal is. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, dan stel je je huis open voor koopjesjagers.

Lees verder

Vreemdgaan, wat is dat?

Door:

Op de vraag wat vreemdgaan nu eigenlijk is, kun je moeilijk antwoorden. Voor de een is een zoen geven aan een ander al een vorm van vreemdgaan, voor de ander is het pas een feit als je op een ander verliefd bent.

Lees verder

Heb jij goede voornemens?

Door:

Elk nieuw jaar weer zijn er mensen die zich van alles en nog wat voornemen. De zogenaamde 'goede voornemens'. Heel veel slagen daarin, maar vaak het leeuwenaandeel gooit er na een tijdje weer met de pet naar.

Lees verder

Weg op de skies

Door:

De één houdt van een kleurtje halen in een land waar dit nog mogelijk is, de ander prefereert een sportieve uitdaging in de sneeuw en op de skies of anderszins.

Lees verder

Pekingeend en granaatappelflip

Door:

Voor je het weet staan de kerstdagen weer voor de deur en krijg je het druk met de voorbereidingen voor het etentje dat je geeft. Niets is zo gezellig als met deze dagen een paar goede vrienden uit te nodigen.

Lees verder

Lustopwekkend eten

Door:

Een actief seksleven is essentieel voor ons welzijn en wat we eten en drinken speelt een grote rol of we wel of geen zin hebben. Waar zit wat in en wat kun je zoal eten om meer zin in seks te krijgen?

Lees verder

Het ontstaan van de beha

Door:

Een vast onderdeel van de garderobe van de vrouw in de 20ste eeuw was het korset, dat zorgde voor een klassiek zandloperfiguur. Het nadeel van een korset is dat je fysiek beperkt wordt.

Lees verder

Geroosterde aubergine met köfte

Door:

Ik ga ervan uit dat zo'n beetje iedereen terug is van zijn heerlijke zomervakantie naar een zonnige plek waar dan ook. Je eet geregeld gerechten waarvan je denkt: dat ga ik ook eens maken als ik weer thuis ben.

Lees verder

Flirten ja of nee?

Door:

Niet voor iedereen is duidelijk wat flirten nu eigenlijk is. Zo kan het voor jou een manier zijn om een partner te versieren, terwijl het voor een ander niet meer is dan een onschuldig spelletje.

Lees verder

Hartjesdagen Amsterdam

Door:

De Hartjesdagen op de Zeedijk (16 t/m 18 augustus)in Amsterdam zetten de eeuwenoude traditie van Hartjesdag voort. Een feestdag, die op de derde maandag in augustus in Haarlem en Bloemendaal werd gehouden.

Lees verder

Internet daten

Door:

Op zoek naar een partner? Vroeger was een vrijgezel een zielig persoon, ook wel een kneus genoemd. Nu wordt een vrijgezel door de media omschreven als 'Happy Single'.

Lees verder

Vegetarisch Italiaans

Door:

Bij elke maaltijd hoort een stukje vlees, hoor je veel mensen zeggen. Vlees is lekker, dat is waar, maar je hoeft het zeker niet elke dag bij een maaltijd te hebben.

Lees verder