Een ultiem theemomentje

Even helemaal bijkomen met een dampende kop thee? Of een middagje flink smullen tijdens een verrukkelijke high tea?

De meeste vrouwen kun je niet blijer maken!
Kadootjesvoorhaar.nl heeft alles in huis voor dat ene ultieme relaxmoment: verse thee en kandijsuiker in prachtige blikken, bijpassende serviezen in verschillende dessins en keukentextiel.

Op deze manier wordt een kop thee echte verwennerij!

 

High tea

Een high tea organiseren? Dan heb je de lekkerste thee, gebakjes, scones, chocolaatjes en sandwiches nodig.
En natuurlijk prachtig servies, bijpassende servetten en textiel. Kadootjesvoorhaar.nl heeft hier allemaal aan gedacht. In deze nieuwe webwinkel kun je terecht voor schitterende theeserviezen, kop en schotels, etagères en taartplateaus.

      

Maar ook verse thee en kandijsuiker. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Wie echt eens met een origineel kado wil aankomen, kiest voor één van de 9 unieke kadopakketten en geeft daarmee het ultieme theemomentje. De pakketten zitten boordevol bijpassende accessoires voor tijdens de thee: servetten, verse thee, een mooie mok en stationary. En natuurlijk allemaal schitterend verpakt.

Met verse thee de zomer op tafel

Met verse thee in prachtige blikken zet je gegarandeerd de zomer op tafel. De verse thee, van het vrolijke merk Tafelgut, met klinkende namen als Melissa French Orange, Tropical Star en Mango-Lime Spritzer zijn heerlijke frisse soorten thee. Alle deze theeën bevatten natuurlijke ingrediënten zoals appel, hibiscus, vlierbessen, citroen, rozenbottel en korenbloem.

Maar ook liefhebbers van groene thee en rooibos kunnen hun hart ophalen in de webwinkel en kiezen uit een ruim assortiment verse thee. Welke thee je ook kiest, je haalt in ieder geval een prachtig blik in huis met retrowikkel met een dessin van sterren, strepen en bloemetjes. Doe 4 à 5 schepjes verse thee in het Tafelgut thee-ei, giet kokend water in de theepot, laat de thee een paar minuutjes trekken en... genieten maar! Zoetekauwen zullen bovendien de bijpassende blikken met kandijsuiker erg waarderen.

          

Voor meer en andere accessoires, kijk op kadootjesvoorhaar.nl.

FemNa40