BB thee

Niemand had er ooit van gehoord en opeens was het Nederlands succesvolle model Yfke Sturm, die al huppelend in een commercial de initialen uitsprak die je leven zouden veranderen: BB (biebie) !

Deze BB crème zou je er met 1 veeg over je gezicht stralend laten uitzien en alle maar dan ook alle imperfecties zouden verdwenen zijn. Ik als naïeveling dacht meteen , JA dat wil ik ook terwijl ik ( dat mag ik toch wel zeggen van mezelf) gezegend ben door moeder natuur met een huidje waar misschien sinds mijn puberleven nog geen handjevol puistjes op te zien zijn geweest. Eenmaal gekocht zag ik thuis dat het niets meer was dan een dagcrème met een kleurtje, prima voor in de winter want dat tintje doet je altijd goed.

Toch zijn de BB creams zelf uitgegroeid tot regelrechte hits en lanceerde het een na het andere make up merk de fantastische levensveranderende BB cream! Het lijkt nu natuurlijk alsof ik de spot drijf met deze creme’s en dat doe ik ook een beetje maar feit is wel dat het fenomeen BB niet meer weg te denken is uit de cosmetische wereld.

Dat dacht mijn lievelings theehuis Kusmi tea Paris ook en vandaag heb ik dan de aller eerste BB thee ter wereld mogen proeven! De Beautifull Beverage Detox thee! Ik ga niet zeggen dat deze thee uw hele leven gaat veranderen maar hij was wel fantastisch lekker!

Hoe werkt het? De combinatie van maté (iets rijker in cafeïne maar nog lang niet zoveel als een kop koffie) en groene thee staan bekent om het elimineren van overtollig vocht van de huid. Dit en het flink verlagen van de toxines in de huid zorgt ervoor dat je straalt als nooit te voren! Groene thee houd de cellen in het lichaam gezond door de vele anti oxidanten die de thee rijk is. De toegevoegde paardebloem en rooibos geven de thee een zoetig en fruitig karakter.

Gaat het echt iets voor de huid doen? Ik ben daar heel eerlijk over en zou het niet weten, wel weet ik dat alle beetjes kunnen helpen en daar komt het Hollandse gezegde weer, baat het niet dan schaad het niet!

Doe je het niet voor de huid, dan doe je het omdat het een onwijs lekkere thee is, fruitig met mooie grapefruit tonen en zoetig fruit. Koel hem in het voorjaar en de zomer terug en drink hem met een schijfje limoen als Iced tea. Wie weet stralen we na een tijdje wel als nooit tevoren….

Geschreven door Vivienne Prins

FemNa40