Niets mis met de herfst!

De meeste mensen vinden het helemaal niet fijn dat het herfst is, maar toch heeft dit seizoen niet alleen maar negatieve kanten.

Om je een beetje happy de herfst door te laten komen, hebben we een aantal tips waardoor je deze periode zelfs nog leuk gaat vinden.

 
 • Sta er eens bij stil hoe wonderlijk mooi de wereld om je heen verandert en hoe de bladeren allemaal prachtige kleuren krijgen. De ideale gelegenheid om je nieuwe laarzen en jas uit de kast te trekken en een fikse boswandeling te gaan maken. Snuif op die frisse lucht, ga op zoek naar kastanjes en mooie bladeren en daarna een heerlijk warm kopje thee bij dat leuke tentje.
   
 • Hoe heerlijk is het om de haard aan te maken, lekker een fleecedeken over je heen, kaarsjes aan, wijntje met wat franse kaasjes, een grote kop thee en wat lekkers erbij en genieten maar!
   
 • Maak een lange fietstocht door weer en wind, waanra je thuisgekomen je opwarmt door de verwarming of open haard, dikke badstof sokken, een te grote trui, je pyamabroek en een lekkere kop dampende soep.
   
 • De feestdagen komen dichterbij en kun je stiekem al beginnen met het opstellen van je verlanglijstjes!
   
 • Het nieuwe tv-seizoen betekent allemaal fonkelnieuwe programma’s waar je lekker knus vanaf de bank met je warme beker chocolademelk van kunt genieten!
   
 • Bezoek die mooie film eens op een regenachtige zondagmiddag en daarna nog even ergens een drankje te drinken.
   
 • De herfst kent geen vervelende insecten die je de hele dag treiteren en lek steken, dat is toch wel een heel groot voordeel!
   
 • Het wordt weer shoppen: mooie winterjas, stoere laarzen, die lekkere warme trui! Kom maar op met al die nieuwe herfst outfits!
   
 • In de herfst mág het smerig, regenachtig, guur, koud en winderig weer zijn en we hoeven daarom niet te klagen omdat we weten dat het erbij hoort.
   
 • Je ligt en slaapt veel lekkerder onder je warme dekbed als het buiten koud en guur is, dan wanneer het 38 graden in je slaapkamer is, je nacht na nacht wordt geterroriseerd door muggen, je gedwongen zonder dekens slaapt en alles plakt!
   

In de herfst heb je alle tijd, gelegenheid en reden om binnen lekker warm en droog achter je computer of laptop te kruipen en je favoriete sites te bezoeken!

Gerelateerde artikelen

Liever geen herfstkwaaltje!

Door:

Ondanks dat we nog getrakteerd worden op zonnige dagen, is het belangrijk om rekening te houden met de wisselvalligheid van het weer. De kans op neerslag neemt toe en het weer zal de komende weken onstuimiger worden.

Lees verder

FemNa40