Massagebuddy

Als je thuiskomt van je werk heb je vast wel eens zin in een ontspannende massage, maar helaas heb je geen partner of werkt hij daar niet altijd aan mee.

Het liefst ga je natuurlijk naar een masseur,
maar daar is niet altijd tijd voor.

Gelukkig is daar de massagemat die altijd voor je klaarstaat. Je hoeft alleen maar te gaan liggen. 
Dus een privé massage thuis!

 

Meer dan de helft van de mensen klaagt namelijk regelmatig over rugpijn, te lang zitten, staan, bukken en tillen, op het werk en thuis. Dit leidt tot spierkrampen, verhardingen en doorbloedingsstoornissen.

Al jarenlang weet men dat een regelmatige massage, met de nadruk op regelmatig, helpt. Ook de meest recente medische researches bevestigen dit.
 
Een massagemat biedt uitkomst en doet precies wat je wilt: een stukje harder, zachter, ietsje naar boven,
een stukje naar beneden. De meeste matten bestaan uit 5 programma's en maak je zelf uit wat je gemasseerd wilt hebben (rug, ruggegraat, beenspieren, etc.) en hoe hard (via de instelbare intensiteit).
 
Het matras kan gericht te werk gaan dankzij de 4 verschillende massagezones die het werk doen. Ga dus lekker liggen of zitten: hij masseert je in de positie die jij wilt.
  • 4 massagezones en 5 verschillende programma's
  • Warmtetherapie: gericht op ontspanning en pijnverlichting
  • Kan zowel zittend als liggend gebruikt worden
  • Voor een zachte massage
  • Het bevordert de bloedsomloop

De massagematrassen zijn te koop in verschillende prijsklassen, goed opvouwbaar om op te bergen en verpakt in een stevige beschermhoes.

Voorbeeld:

 

FemNa40