Sinterklaasavond voor volwassenen

Een Sinterklaasfeest is voor kinderen zou je denken, maar dat is niet altijd het geval. 
Volwassenen hebben er net zoveel plezier in.

Ondanks dat we allemaal een volle agenda hebben, is het ook belangrijk om het gezellig te maken met familie en vrienden.

Je kunt op een 'legale' manier de draak met elkaar steken in een gezouten gedicht.

 

Lootjes en surprises

Door samen lootjes te trekken en een surprise te maken, geef je elkaar persoonlijke aandacht en kun je lekker creatief aan de slag. Woon je niet dicht bij elkaar in de buurt dan is het moeilijk lootjes trekken, doe dit dan online, wel zo makkelijk.

Ben je niet zo creatief aangelegd, dan zijn er genoeg sites waar je ideeën kunt opdoen. Je kunt ook als alternatief het Sinterklaas dobbelspel spelen met familie of vrienden. Klik voor de spelregels op deze link

Buitenshuis vieren

Je kunt ook denken: ik heb helemaal geen zin om het thuis te vieren. Er zijn dan mogelijkheden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Zo is er het Sinterklaasgala dat gevierd wordt in de Stadsschouwburg Amsterdam op 5 december.
Een ouderwetse Sinterklaasavond, alleen voor volwassenen, waar de strengheid regeert en cadeaus verdiend moeten worden. (en feest!). Een Sinterklaasfeest, maar dan compleet anders dan gebruikelijk is.

Dit feest is echt alleen voor volwassenen en het gaat door tot in de late uurtjes. Een heerlijk avondje in een ongekuiste versie, met veel vertier en bisschopswijn.

Veel plezier gewenst!

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40