Sporten in 2014: HIIT is de nieuwe hit

HIIT is de nieuwe hit op sportgebied en wereldwijd al ongekend succesvol. Korte maar intensieve trainingen waarin je het uiterste uit jezelf moet halen.

Willeke Zorg Workout Club is het eerste Nederlandse online trainingsprogramma gebaseerd op deze populaire fitnessmethode.

 

Volgens PT Willeke Zorg ben je dankzij haar High Intensive Interval Training methode voor de zomer weer in shape. HIIT is uiterst effectief, zorgt voor een snel resultaat en kost bovendien verrassend weinig tijd; de intensieve trainingen duren slechts twaalf minuten.

In navolging van deze trend introduceert Willeke Zorg in de aanloop naar de zomer de ‘HIIT 2 SUMMER’-actie. Met dit sportpakket train je je in drie maanden slank. Meld je aan via http://bit.ly/1fME7cj.

Get fit with HIIT

Willeke Zorg Workout Club biedt in de aanloop naar de zomer van 1 maart tot 31 mei een voordelig sportpakket aan. Met de HIIT 2 SUMMER-actie maak je in drie maanden tijd kennis met haar HIIT workouts, die zeer veel voordelen hebben. Zo doen de intensieve trainingen van Willeke Zorg Workout Club uren in de sportschool en kilometers hardlopen tot het verleden behoren.

'Met mijn workouts train je effectief in een kort tijdsbestek. Met HIIT werk je aan je spieren en het uithoudingsvermogen. Zo word je sterk, werk je aan je conditie én geef je je metabolisme een enorme boost.
De vetverbranding gaat zelfs tot 36 uur na je workout door,' aldus de Rotterdamse Personal Trainer.

Er kan worden gekozen voor een lichte, gemiddelde of zware workout, zodat er op eigen niveau getraind kan worden. De dagelijks wisselende workouts bestaan uit gemiddeld vijf oefeningen en zijn uit te voeren wanneer je maar wilt en zonder fitnessmaterialen. Volg de workouts online of installeer haar app en de workouts zijn een perfecte aanvulling op de outdoor workout.

Daarnaast informeert Willeke haar leden via een blog en geeft zij online persoonlijke coaching en voedingsadviezen. Niet eerder was er in Nederland zo'n compleet online trainingsprogramma.

Over Willeke Zorg

Willeke Zorg (1974, Rotterdam) is een avontuurlijk en sportief type. Al vroeg startte haar fascinatie voor sport en gezondheid. Na een carrière in de reclame besloot Willeke van haar passie haar werk te maken. Willeke volgde verschillende beroepsopleidingen, zij werkt nu als Personal Trainer en is vooral bekend van haar online workout concept de Willeke Zorg Workout Club.

Willeke vertelt: 'Naast veel zelf trainen en testen én het up-to-date houden van mijn kennis als sportprofessional, probeer ik regelmatig te reizen. Buiten de Nederlandse grenzen doe ik inspiratie op hoe collega-Personal Trainers werken. Zo stuitte ik in de Verenigde Staten op de HIIT methode; daar al een ongekend succes. Ik ben trots en blij dat ik met de Willeke Zorg Workout Club dagelijks alle leden mag motiveren in hun keuze voor een gezond leven.'

FemNa40