Culinaire Valentijnsverrassing

Romantische vrouwen en mannen die hun geliefde met Valentijnsdag willen verrassen met een bijzonder én persoonlijk cadeau, hoeven niet verder te zoeken. Volg de workshop ‘Ik Kook van Jou’ en tover het perfecte Valentijnsdiner op een prachtig gedekte tafel.

Of je elkaar nu al jaren kent of de eerste date nog moet plaatsvinden, een romantisch etentje valt altijd goed. Natuurlijk is een diner in een restaurant een optie, maar het is veel origineler om een geliefde te verrassen met een sterrenmaaltijd in eigen huis.

Kook een vijf gangen diner om je vingers bij af te likken. Natuurlijk geserveerd met bijpassende wijnen op een schitterend gedekte tafel. En het beste is nog: we maken van jou een keukenprins. De workshop 'Ik Kook van Jou' van de serie Cook Your Gift van Milledoni, is perfect voor vrouwen en mannen die hun geliefden een smakelijke én persoonlijke verrassing willen bezorgen.

Een verrassing die zegt: ik hou van jou

Dankzij gedreven online cadeauspotters vindt Milledoni altijd een volmaakt en persoonlijk cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid, dus ook voor Valentijnsdag. Initiatiefnemer Federica Foroni Lo Faro legt uit: ‘Wie online op zoek gaat naar een originele Valentijnsverrassing kan nog weleens van een koude kermis thuiskomen. De standaard cadeaus zijn behoorlijk afgezaagd. Bovendien zegt een cadeau altijd iets over jezelf, ook als je je daar niet van bewust bent.

Milledoni heeft de workshop zelf georganiseerd omdat we vonden dat een zelfgemaakt diner het beste cadeau was dat je kunt geven. Wil je met Valentijnsdag niet met iets sufs aankomen, maar met een originele verrassing die echt zegt ‘ik hou van jou’, dan moet je zelf aan de bak. Je partner die zich uitslooft in de keuken, voor jou... wie wil dat nu niet?’

Vijf gangen sterrendiner koken? Een eitje!

Op 8 februari van 14:00 tot 17:00 kunnen vrouwen en mannen de schorten voorbinden en hun messen slijpen om onder leiding van Sandra een heerlijk Valentijnsdiner te koken. Zij is chef kokkin van het Italiaanse restaurant L’Ozio in de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en met haar 72 jaar weet ze als de beste hoe je de meest heerlijke gerechten kunt bereiden en je je geliefde kunt verleiden.

Liefde gaat immers bij iedereen door de maag! Tijdens de workshop wordt een heel persoonlijk vijf gangen Valentijnsdiner gekookt, waarbij verrassende gerechten worden gemaakt en bijpassende (dessert)wijnen worden getipt. De nieuwe keukenwonders gaan naar huis met hun zelfgemaakte delicatessen, een door sommeliers samengestelde wijnlijst, een muziek-playlist, een boodschappenlijst voor hun eigen Valentijnsdiner en een goodiebag vol met lekkere producten.

Tijdens de workshop deelt Imke Walenberg van Stijlmeisje.com ook tips over de ambiance, zoals het dekken van de tafel en het uitkiezen van mooie muziek. Een romantische diner klaarmaken, is daarna een eitje.

Over Milledoni

Gedreven cadeauspotters tippen op Milledoni.nl de mooiste cadeau-ideeën. Milledoni - Italiaans voor ‘duizend cadeaus’- is geen webshop, maar een inspiratiebron om het juiste cadeau te vinden. Er kan zeer verfijnd worden gezocht naar hét perfecte cadeau, door niet alleen een bedrag, geslacht, leeftijd of gelegenheid aan te geven, maar ook waar die persoon van houdt, wat zijn/haar eigenschappen zijn en wat de ontvanger ‘niet’ wil krijgen. Op die manier kan er een persoonlijk cadeau worden gevonden.

De website verkoopt de cadeaus niet, hiervoor klik je door naar de betreffende webshop. Milledoni organiseert regelmatig evenementen en workshops rondom het geven van cadeaus. Tevens helpt Milledoni als cadeauexpert.

Meer informatie op: Milledoni.nl

Happy Valentine’s Day!

FemNa40