Torres, duurzaam tintel en fris

De zomer is gearriveerd! En dat maakt blij! Met volle teugen wordt genoten van iedere zonnestraal. Parken en terrassen stromen vol. De barbecue wordt tevoorschijn getoverd en het tot in de vroege uurtjes natafelen kan beginnen. Bewust natafelen, dat dan weer wel.

 

De familie Torres maakt zich sterk voor een duurzame toekomst. Zo gebruiken ze al 25 jaar geen chemische middelen om insecten en onkruid te bestrijden en zetten ze zich in voor CO2 foodprint reductie door te investeren in zonne-energie en gebruik van elektrische vervoersmiddelen. Om het zomergevoel compleet te maken heeft Torres drie verfrissende wijnen geselecteerd! In de picknickmand voor in het park, op het terras, bij de lunch of bij de barbecue!

Verdeo

Afkomstig uit Rueda, een van de spannendste wijngebieden van het moderne Spanje. Deze witte wijn is gemaakt van de Verdejo druif, heeft een prachtige bleekgele kleur en tonen van tropisch fruit met een vleugje venkel. Verrassend fris als aperitief en een goede begeleider van schaaldieren en verse vis.

Viña Sol

De ultieme zomerwijn. Je proeft de zon die zo koesterend straalt over de wijngaarden in Penèdes. Een sprankje Catalaanse zon in de fles werpt, bij het openen ervan, zijn stralen in meer dan tachtig landen wereldwijd. De dromen, het doorzettingsvermogen en het enthousiasme van Miguel A. Torres creëerden één van de populairste witte wijnen in de wereld, de Viña Sol; alweer vijftig jaar tintelfris.

Natureo

Een bruiloft aan de kust of aan de andere kant van het land, wie rijdt er naar huis? Torres presenteert de vernieuwende wijntrilogie; de Torres Natureo in wit, rosé en rood. Met verrassend veel smaak, terwijl het alcoholpercentage en caloriegehalte juist heel laag is. Met andere woorden; de ideale wijn met het bikiniseizoen in het vooruitzicht of wanneer je liever wat minder alcohol drinkt.

Over Torres

Torres is een familiebedrijf met een rijke ervaring in wijnproductie. Het huis is al jaren vooruitstrevend op het gebied van ecologische wijnbouw en bekijkt de toekomst vanuit een intercontinentaal perspectief. De, sinds 1883, gerenommeerde wijnmakers bevinden zich momenteel in drie landen; Spanje, Chili en de Verenigde Staten waar ze met passie en liefde de mooiste wijnen van eigen druiven en druifsoorten creëren. Tegelijkertijd maakt de familie Torres zich sterk voor een duurzame toekomst. Ze gebruikt al 25 jaar geen chemische middelen om insecten en onkruid te bestrijden en zet zich in voor CO2 footprint reductie door te investeren in zonne-energie en hybride vervoersmiddelen in te zetten.

Bron

Foto van links naar rechts: Verdeo, Viña Sol, Natureo
FemNa40