Ik ben afslank- en voedingscoach. Met mijn infecterende enthousiasme en kennis over voeding run ik sinds 2006 In Shape Afslankstudio en heb ik mijn eigen voedingsprogramma gelanceerd: Slinc.
Ik heb zelf altijd een strijd met eten gehad. Ik ben altijd net te zwaar geweest. In 2006 viel ik 15kg af met Slinc. en dat was mijn drijfveer op mijn afslankstudio te starten. ‘Dit moeten meer vrouwen weten’, dacht ik.
Ik ben nog steeds op gewicht en ik voel me bevrijd van eten. En dat is iets wat ik wil delen. Geen frustratie meer, geen (vr)eetbuiten meer, geen ‘dit mag ik niet’-eten meer.

Zonder schuldgevoel kan ik nu genieten van lekker eten en toch op gewicht blijven. Ik begeleid mensen niet alleen naar hun streefgewicht, maar ook om op gewicht te blijven met het Afslanken, Stabiliseren en Balans programma van Slinc.

Er bestaan veel misvattingen over diëten, lijnen en op gewicht blijven. Zo zou je boven je 40ste niet goed kunnen afvallen. En als vrouw in de overgang kun je het al helemaal vergeten. Daarom schrijf ik voor Femna40. Om al deze misvattingen te weerleggen. Want dames, ook na je 40ste kun je gewoon afvallen zonder dat je honger hoeft te lijden. En mag je gewoon koolhydraten blijven eten zonder dat je zwaarder wordt.
Volg al mijn blogs, tips en weetjes ook op http://www.rachelhulhof.nl en laat me je inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Ook kun je hier Slinc. bestellen en volgen onder mijn online begeleiding.

Kun jij moeilijk afvallen, zit je in de overgang of heb je een andere vraag? Bel me dan gerust voor advies op 040-8456902 of mail op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)