Mijn naam is Natasja Tanis (1972), geboren op Texel en nu wonende in Wijk bij Duurstede. Getrouwd en gezegend met een prachtige dochter Feline (2008).
In 2005 ben ik mijn bedrijf, Navonne gestart met als doel spiritualiteit toegankelijk(er) te maken. Dit doe ik door het geven van cursussen en workshops op het gebied van intuïtie en tarot, evenementen en de Spiegelsessie. Om mensen handvatten te bieden door inzicht te geven, voor een stap op hun eigen pad. Puur. Zonder te overtuigen, maar vanuit advies.

Vanuit mijn heks-zijn organiseer ik met een vriendin jaarfeesten en maanvieringen en wij nemen je graag mee in de wereld van magie, gebaseerd op de thema’s van het jaarwiel. Als heks voelt het werken met de Tarot en de verbinding met de mens heel ‘natuurlijk’. Dit te mogen doen geeft mij heel veel voldoening en inzichten, waardoor mijn eigen wijsheden ook meer worden verdiept. Vanuit beleving. En verbinding.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde onderwerpen, lees dan mijn ervaringen en de genomen weg richting spiritualiteit en hekserij. Lees de blogs of bezoek mijn website http://www.navonne.nl

Voorspellingskunst

Door:

Het is één dag voor volle maan en al de hele dag ben ik bezig geweest met de voorbereidingen. Dat wil zeggen, het bedenken van een mooie manier om de kracht van deze bijna volle maan te benutten.

Lees verder

Leren beleven!

Door:

Aan de lezeressen van FemNa40 geven wij een korting van 50% op de entreeticket! Bestel via www.be-leef.net/entreeticket en vul bij ‘kortingscode’ femna40 in. Bij de kassa op 6 april reken je dan slechts €5,- af.

Lees verder