Ik woon samen met mijn dochter Bo in Gouda.

Wij komen graag op of aan het water, varen in een sloep op de Reeuwijkse plassen waar wij vlakbij wonen, lekker uitwaaien in Zeeland op een van de mooie stranden, een twix taart bakken op een regenachtige zondag, slenteren op brocante markten om oud servies te verzamelen, eten in een klein spaghetti restaurantje in Amsterdam, koffie drinken in een leuk tentje in Gouda, noem ’t maar op.

Maaaaar……ik ben stewardess en daardoor in de gelegenheid soms te shoppen in New York, zonnen op Curacao, naar de Corcovado in Rio de Janeiro, op safari in Zuid Afrika en sushi eten in Japan wat ook geweldig is!

Kortom, wij genieten!

De intocht

Door:

Afgelopen weken is er veel gesproken over Zwarte Piet, voor de één een lastig en gevoelig onderwerp, voor de ander iets wat gewoon bij onze traditie hoort.

Lees verder

De Zeeuwse kust

Door:

Heerlijk, lekker naar de Zeeuwse Kust, Zeeuws Vlaanderen heeft mijn hart gestolen! Jaren geleden kwam ik daar voor het eerst, als klein meisje al.

Lees verder

I love Gouda

Door:

Gouda, mijn thuishaven, ik reis de hele wereld rond vanwege mijn beroep (stewardess), maar mijn hart ligt hier! Lekker op mijn fiets het centrum in, met mijn dochter van 8 of met een vriendin.

Lees verder