Wij zijn Marjolein en Annemarie. Twee zussen uit Amsterdam die gek zijn op de Italiaanse leefstijl. Meerdere keren per jaar reizen we naar Italië om zelf de beste en lekkerste wijnen te proeven en te kiezen. We letten hierbij niet alleen op smaak, maar juist ook op de mensen die de wijn maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat hoe zij samenwerken van grote invloed is op de uiteindelijke smaak van de wijn. En dat proef je.

Met onze vrienden en familie delen wij het beste van onszelf. En zij met ons. Zo ontstaat er een netwerk van goede smaak. En dat delen we weer graag met jou.
Een van onze familievrienden, Fabio, heeft ons er toe gezet om wijn te gaan importeren uit Italië. Fabio komt uit Livorno in Italië en komt graag in Amsterdam, maar mist altijd goede Italiaanse wijnen op de menukaart. Daarom proberen wij nu mooie en exclusieve wijnen bij de mensen thuis te brengen.

Om op de hoogte te blijven en om toch ook te weten waar we over praten hebben wij allebei de WSET (Wine & Spirit Education Trust) cursus gedaan. Marjolein level 2, en Annemarie level 2 en 3.
Van kookschool tot wijnbar, van boerenmarkt tot boetiek hotel, van pinot grigio tot limoncello. Als het bij ons in de smaak valt, dan laten we het jou graag weten.

http://www.numero-v.com