Ik zal me even voorstellen! Ik heb nu vijftien jaar een eigen praktijk, gespecialiseerd in seksuele- en relatieproblemen in Tiel en Veenendaal.


Als seksuoloog heb ik een samenwerkingsverband met de gynaecologen van Ziekenhuis Rivierenland. Ook heb ik als freelance docent jarenlang les gegeven aan geneeskundestudenten op het gebied van seksuologie, communicatie- en attitudetraining op het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.


Verder werk ik als relatietherapeut en seksuoloog online voor Gezondheidsnet en Plusonline.  Regelmatig wordt ook mijn expertise gevraagd door de media, (zowel door TV programma’s, radio en tijdschriften).


Ook ben ik bij verschillende beroepsverenigingen aangesloten:
NVVS (Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie)
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen en Agogen)
http://www.seksuologie.nl/

Zin in seks, nee!

Door:

Heb je geen zin in seks en is er een verschil tussen de behoefte van jezelf en je partner? Als er een verschil is tussen deze behoeften, kunnen er problemen ontstaan in je relatie.

Lees verder

Heb je pijn bij het vrijen?

Door:

Vrijen doe je over het algemeen voor je plezier en omdat het natuurlijk fijn is. Maar het kan zijn dat het helemaal niet meer fijn is en dat het zelfs pijn doet. Veel vrouwen weten niet waardoor het komt.

Lees verder

Vrijen zonder problemen

Door:

Vaginistische reageren. Er is sprake van een vaginistische reactie als bij pogingen om gemeenschap te hebben de spieren rondom de vagina zich samenknijpen, zonder dat de vrouw dat zelf wil.

Lees verder