Als anti-aging-specialist en eigenaar van Medi Spa Annelies richt ik me samen met mijn geheel gespecialiseerde team op duurzame verbetering van huid en lichaam. Een gezond gewicht, een gezonde huid en een flinke dosis energie zijn daarbij de speerpunten.


In de 23 jaar die we inmiddels actief zijn, heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten en levenslessen opgedaan. Daar plukken we nu de vruchten van. Dan kun je denken aan zowel de bedrijfsmatige als mijn persoonlijke groei, de obstakels en hindernissen op mijn pad, maar ook aan de euforie. Mijn kijk op deze zaken schrijf ik graag op, om ze met jullie als lezers te kunnen delen. Vanzelfsprekend komen ook tips & tricks aan bod waar je je voordeel mee kunt doen.


Ik ben getrouwd met Paul (54) en moeder van zoon Rob (24) en dochter Britt (19). Daarnaast ben ik oma van kleindochter Liv (2), die bij ons gezin in huis woont. Het bedrijf – waar ook Paul inmiddels werkzaam is – beschouw ik ook als een kind. Met veel passie probeer ik de zaak te runnen en tegelijkertijd het concept telkens weer zo bij te sturen dat het volledig in de tijdsgeest van nu past. Denkend vanuit de klant in plaats van het merk en ondertussen werkend naar dat ene ultieme doel.


Neem voor meer informatie een kijkje op
http://www.annelies-aarts.nl


Volg mijn Facebook pagina Medispa Annelies

 

Of stel een vraag op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

 

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder