Wie is CoolhuntMom?
CoolhuntMom is het alter ego van Martine Geertsema en Irma Koorn. Zelf blijven wij graag op de hoogte van de technologische ontwikkelingen om ons heen. Al is het maar om nog een beetje met de kinderen te kunnen meepraten.


Over technologie en innovatie voor vrouwen zijn er hier en daar wel interessante websites en artikelen te vinden, maar deze zijn vaak voor - en door - mannen geschreven. Technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel, dat het überhaupt lastig is om nog een beetje bij de tijd te blijven.


Waarom CoolhuntMom?
Wij komen vaak creatieve concepten en slimme producten tegen, waarvan we denken dat meer mensen ze willen weten. Vooral moeders, zoals wij. Omdat we het zonde vinden om om deze informatie voor onszelf te bewaren, creëerden wij CoolhuntMom, een fictieve moeder die de toekomst aan het ontdekken is.


Wat doet CoolhuntMom?
CoolhuntMom blogt over innovatieve ideeën en creatieve concepten voor in en om het gezin. Of het nu gaat om slimme apparaten, toekomstige materialen of interactieve cadeau’s voor kinderen die alles al hebben, CoolhuntMom onderzoekt het en schrijft er over.


Mom’s exploring the future!
Onze lezeressen zijn moeder, open-minded en nieuwsgierig. Toen we merkten dat er nog helemaal geen ‘tech’ bij FemNa40 te vinden was, dachten wij; daar gaan we iets aan doen! We hopen de lezeressen mee te nemen in onze ontdekkingsreis naar de toekomst. Volg CoolhuntMom en je bent helemaal future-proof!


http://www.coolhuntmom.com