Samantha Smith is een zelfstandige hogeropgeleide vrouw in Amsterdam. Ze heeft een eigen PR & Event Bureau. Op haar 18e is ze naar Amsterdam gekomen om te studeren en sindsdien niet meer weggegaan uit de stad. Nu bijna 40 kent ze de stad op haar duimpje. Ook in de liefde is Samantha zeer ondernemend. Alles wat niet bij het standaard huisje, boompje, beestje hoort trekt haar aan. Daar schrijft ze dan ook over in haar blogs. Van nieuwbouwwijken krijgt ze vlekken, ze denkt dat er buiten 020 geen leven is en vindt dat als je een keus maakt je ook de gevolgen daarvan moet aanvaarden.

Haar grootste motto is: je kunt alleen maar spijt krijgen van de dingen die je niet hebt gedaan.

Veel lees plezier!

Single in the City VIII

Door:

En daar stond E. voor de deur. Met een verlegen glimlach, roos in zijn ene hand en een fles bubbels in de andere hand en keek mij stralend aan. Zo vertrouwd en ook weer zo nieuw.

Lees verder

Single in the City VII

Door:

Het mooie aan het leven is dat er dingen kunnen gebeuren die je nooit van te voren had kunnen bedenken of vermoeden. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij.

Lees verder

Single in the City VI

Door:

Ik vind dat je alles op bungee jumping, heroïne spuiten en nordic walking na, een keer gedaan/ervaren moet hebben om een terecht oordeel te mogen geven…Dus in dat kader heb ik diverse vormen van daten geprobeerd.

Lees verder

Single in the City V

Door:

Ze zeggen weleens, met name de vrouwenbladen en series zoals Sex & the City, dat je drie grote liefdes in je leven hebt. Dat geeft mij de gelegenheid om eens bij mijzelf na te gaan hoe dat zit.

Lees verder

Single in the City IV

Door:

Een van de ingewikkeldste dingen van het single-bestaan vind ik het op vakantie gaan. Ik ga graag op reis en op vakantie, maar merk, dat als je single bent, het toch moeilijker is.

Lees verder

Single in the City III

Door:

‘Nee’ zeggen is heel moeilijk voor mij. Ik kom uit een ondernemersgezin en heb dus altijd geleerd; klant is koning. In die boodschap hoort het woord ‘nee’ dus ook helemaal niet thuis.

Lees verder

Single in the City II

Door:

Ik zal het maar eerlijk zeggen; ben verslaafd aan de ‘literaire’ porno vrouwenboeken, ik verslijt ze, kan niet stoppen met lezen en vaak branden mijn ogen van verlangen als ik de ‘stof’ tot mij neem.

Lees verder

Single in the City I

Door:

Onlangs zag ik in een VPRO documentaire dat er een overschot aan vrouwen is in Amsterdam. Heeft dat dan te maken met het feit dat er meer vrouwen dan mannen gaan studeren?

Lees verder