Mijn naam is Trudy Huigen. Ik ben 54 jaar, woon samen en heb twee prachtige dochters.
Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt als juriste in het notariaat. Leuk, maar in 2007 was ik toe aan iets anders.
In dat jaar ben ik gestart met Uitgeverij Rozhanitsa. In de uitgeverij geef ik twee soorten boeken uit: boeken over paarden en ‘leven’ boeken over allerlei andere onderwerpen.
De boeken over paarden gaan stuk voor stuk over alternatieve manieren van omgaan met deze prachtige, gevoelige dieren dan over de ruwe methode die helaas veel wordt gebruikt.
De ‘leven’ boeken zijn praktische boeken die altijd de verbetering van de levenskwaliteit van de lezer tot doel hebben.

In 2010 heb ik een boek uitgegeven over de Overgang. Het is een oorspronkelijk Amerikaans boek, dat is vertaald en aangepast aan onze Nederlandse wetgeving en mogelijkheden.
Ik werd zo door het onderwerp gegrepen dat ik besloot aan dit boek een website te koppelen. Op de site (http://www.overgangnatuurlijk.nl) schrijf ik over onderwerpen die interessant zijn voor vrouwen in of na de overgang.
Met mijn website wil ik zoveel mogelijk vrouwen in die doelgroep bereiken; ze informatie geven waar ze iets aan hebben en ervaringen uitwisselen.
Dat is ook de bedoeling van FemNa40. Reden voor mij om onmiddellijk enthousiast ‘ja’ te roepen op de vraag of ik op de site wil bloggen.