Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen van 15, 19 en 22. In mijn bedrijf help ik volwassenen en kinderen te groeien naar wie of wat ze willen zijn. Door mijn achtergrond uit het bedrijfsleven en mijn studie onderwijskunde heb ik de mogelijkheid om het leerproces van het leven en het leerproces binnen het onderwijs te optimaliseren. Hiervoor geef ik trainingen binnen het onderwijs en het bedrijfsleven en coach in mijn praktijk mensen privé. Met meerdere professionele vrouwen vormen we een enthousiast en gezellig team. Deze positiviteit geeft mij enorm veel energie en daar geniet ik van.

De Frisco Bay

Door:

Wat is het toch een heerlijke stad. Europees getint, zou het daarom zijn dat wij Europeanen zo van San Francisco houden? Zijn we stiekem toch op zoek naar de Europese gezelligheid, ik denk het wel.

Lees verder

LA here we come!

Door:

Een nieuw traject is aangebroken. In 5 uur vliegen we van de oost- naar de westkust van Amerika. De vlucht gaat voorspoedig mede dankzij de films die iedereen kan kiezen, voor ieder wat wils.

Lees verder

Reizen met oudere kids

Door:

Willen ze nog mee, kunnen wij wel genoeg bieden of gaan ze liever met vrienden en vriendinnen op pad? Moeten we nog rekening met ze houden en gaat het vriendje nog mee? Dat zijn zo de vragen die ons steeds bezighouden.

Lees verder