Smartlearn, workshop MatriXmethode

De MatriXmethode biedt hulp bij leer- en emotionele problemen, volle hoofden leeg maken, blokkades bij jezelf of bij anderen weghalen.

Het focussen bij dyslexie, faalangst aan te pakken, negatief zelfbeeld te veranderen, stress en angsten beheersbaar maken, voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Competentie geven

Hoe mooi zou het zijn als leerkrachten kunnen helpen leerlingen zichzelf een competent gevoel te geven of faalangst ter plaatse te verminderen? Ouders hun kinderen kunnen helpen belemmeringen samen op te lossen?

Maar ook patiënten kunnen hiermee geholpen worden… en vergeet vooral jezelf niet! Met MatriXcoaching kun je namelijk op een snelle en effectieve wijze belemmerende gedachtes aanpakken.

Uitgangspunt

Uitgangspunt is… je eigen interne strategie. Is je verwerkingsproces goed, houden zo! Maar belemmeren jouw eigen gedachtes  je ontwikkeling, dan kun je er zelf iets aan doen. In deze workshop leer je hoe.

De interne strategie die iedereen bewust of onbewust heeft ontwikkeld voor leren en emoties kan 'belemmerend' werken. Dan is het belangrijk dat je een nieuwe strategie leert ontwikkelen die de oude 'overschrijft' of nog beter… 'weggooit'.

De workshop geeft inzicht in de manier waarop dit werkt en waarom het zo werkt. Je gaat dit ook zelf ervaren. Verder brengen we structuur aan en ordening, zodat je ervaart hoe er rust in je hoofd komt.

Meer informatie over of deelname aan deze workshop, kijk op: www.smartlearn.nl

FemNa40