Aussie Soles

Alsof je op blote voeten loopt, ‘comfortabel’ is een understatement.

Het unieke Australische teenslipper-merk verovert sinds de lancering in 2003 langzaam maar zeker de wereld en het model Starfish heeft zich ontwikkeld tot een echte signature slipper.

 

Uit één stuk gemaakt

In 2003 ontwikkelde Craig Taplin, Aussie Gold Coast surf dude, de Aussie Soles Starfish teenslipper: mooie lijnen, funky kleuren en gemaakt uit één stuk. Het succes volgde onmiddellijk. Toch opmerkelijk, want er zijn al zoveel teenslippers op de markt.

Het Gold Coast klimaat in Australië heeft warme winters en hete zomers. Teenslippers zijn daar dus everyday footwear. Alle teenslippers die Craig kon vinden waren óf platte rubber zooltjes met 2 bandjes óf gezondheidssandalen in zeer traditionele look. Geen enkele slipper bood wat hij zocht, nl. ondersteuning en looks.

Primeur

In 2014 zijn de allereerste modellen in Nederland aangekomen. Een absolute primeur. Aussie Soles is er op dit moment voor vrouwen en mannen, maar in de toekomst ook voor kids. Ideaal voor kids zelfs, want de comfortabele en goede pasvorm maakt elke ouder ‘happy’. Zodra je de slipper uitprobeert, weet je het... Aussie Soles is de meest comfy teenslipper ooit. Het absolute blote-voeten-gevoel.

De belangrijkste zomerkleuren zijn: wit, stone, navy/sky en rood. Stoere, sexy of vrolijke duo-colours als hippe uitdaging voor een lange, hete zomer… Maar ook clean wit, chocolat, stone of zwart als uni basis en relaxed comfort in elke wellness omgeving.

 

Aussie Soles is het eerste, unieke product van NRG30 (energydrienul), een nieuw ‘blote-voeten-gevoel’ dat vanaf nu zijn weg vindt in fashion retail, beach shops, spa’s, wellness centre’s,
hospitality, sport- en fitness studio’s.

Voor meer informatie: nrg30.nl

FemNa40