Batwoman-Fashion presenteert collectie 2014

Bohémien is het eerste dat in je opkomt bij de Batwoman-collectie. De collectie bevat een bijzonder hoog feel good-gehalte.

Inspiratie kwam dit seizoen namelijk veelal van het zonnige Spaanse eiland Ibiza. De veelzijdigheid van het eiland staat symbool voor de veelzijdigheid van de collectie: stijlvol en vrouwelijk, maar wel hier en daar met een rauw randje.

 

Stijlen

Van grafisch tot romantisch en van stoer denim tot elegant vrouwelijk; het komt allemaal terug. Denk ook aan veel unieke prints, allerlei nieuwe wassingen, binnenstebuiten geverfde broeken waarbij de kleur krachtig terugkomt in de omslag. Maar ook sportieve losvallende broekjes in combinatie met een blazertje.

Ook is de Jacky Kennedy look terug. En de absolute showstopper is de lange jurk voor de warme zomeravonden. Bohémien, vrouwelijk, comfortabel en stoer tegelijk. Precies de mix van stijlen die Batwoman-Fashion wil vertegenwoordigen.

Batwoman-Fashion voor de vrouw met een sterke eigen mening en een even sterk gevoel voor stijl. De wereldse vrouw die haar eigen keuzes durft te maken. Stijlen, kleuren en stoffen samen mooi te combineren. En heeft men hulp nodig, dan helpt Batwoman-Fashion je daar graag bij! Batwoman-Fashion vertegenwoordigt maat 34 t/m 46! Voor meer informatie bezoek de site www.batwoman-Fashion.nl

FemNa40