Van jongs af aan ben met mode in de weer. Als klein meisje vroeg ik aan mijn ouders een kapstok voor in mijn kamertje. Daar hing ik al mijn nieuwe kleren en kettinkjes aan, dan kon ik vanuit mijn bed er naar kijken. Ik ben daarin nog precies hetzelfde, kleding en mode fascineert me nog altijd mateloos, hoe het mensen kan transformeren, van onzichtbaar schuchter naar zelfverzekerd en fier.


Ik sloeg geen modeblad over, las ze van voor naar achter en weer terug, alles wilde ik weten en alles vond ik interessant . Dat ik naar de detailhandel school ging met als hoofdvak etaleren daar keek niemand dan ook van op. 12 jaar geleden kwam er ineens een pracht kans op mijn pad, ik kwam in de gelegenheid om ( wat nu mijn winkel is) Batwoman-Fashion over te nemen.


Vaak zijn ze verrast hoe leuk en goed het ze staat. Ik beperk mij niet alleen in kleding maar ook in schoenen, tassen en sieraden. Als ik een dame dan helemaal in het nieuw mijn winkel zie verlaten dan ben ik zo blij en trots op het resultaat!!


Batwoman-Fashion
Gruttoplein 22
1113 HM Diemen-NOORD
http://www.batwoman-fashion.nl

Tevens is mijn hobby schrijven ik schrijf dan ook graag columns en stukjes over het dagelijks leven, van wat ik zelf mee maak maar ook van wat ik lees in de media en kranten.

 

Bandenwissels

Door:

Afgelopen maandag vroeg ging de wekker, op mijn vrije dag. Wat was er ook alweer? Oh ja, maandag de geplande garage bandenwissel, winter- naar zomerbanden en een grote beurt.

Lees verder

Een middagje voor mijzelf!

Door:

Soms vind ik het heerlijk om op een vrije dag in mijn eentje lekker te gaan lunchen en om mij heen te kijken wat er gebeurt. Mensen kijken en observeren vind ik het leukste wat er is.

Lees verder

Zweeds warenhuis drama

Door:

Eén á twee keer per jaar tuimel ik er in met boter en suiker, mijn lief is er namelijk dol op, het bekende Zweedse warenhuis. Mijn lief heeft ook engelengeduld en alles wat hij ziet is bruikbaar.

Lees verder

Comfortabele luxe

Door:

Seizoenen vervagen of beter gezegd; pakken lang niet meer zo uit zoals van ze verwacht wordt. Zeker de laatste jaren niet! Winters komen laat op gang.

Lees verder

Songfestival

Door:

Ik hou ervan, lach er maar om, maar ik hou ervan. Als klein meisje mocht ik opblijven met kladblok op schoot en papiertje gescheurd uit de Troskompas waar alle nummers van de deelnemende landen opstonden.

Lees verder

Maxima en Lex in Amstelveen

Door:

Ieder jaar is het een feestje geweest op Koninginnedag in Amstelveen. Dit jaar is het anders, want nu komen hkh Maxima en zkh Willem Alexander een bezoek brengen aan het stadshart in Amstelveen.

Lees verder

Met het verkeerde beentje…

Door:

Soms, heel soms stap je met je verkeerde beentje uit bed. Dat begint al op het moment dat je op het toilet zit. De deurbel gaat en je geërgerd naar links grijpt... mis en rechts kijkt geen reserverollen...

Lees verder