Beauty Pillow ontmoet Mari van de Ven!

Najaar 2013 ging Mari van de Ven, topvisagist van de Lage Landen, online met zijn World of Beauty. Hierop staan inmiddels een paar duizend beautyartikelen, Mari’s Favorieten en beautytips die ons nog mooier gaan maken dan we al zijn.

Al vrij snel na de lancering van deze webshop ben ik contact met ze gaan zoeken. Want Mari doet dit natuurlijk niet alleen. Als ambassadeur van worldofbeauty.nl heeft hij hulptroepen die hem ondersteunen en ervoor zorgen dat hij zijn ding kan doen.

 

Tot mijn grote vreugde was het management direct enthousiast over de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. Zelfs zo, dat de opmerking: 'Als jij ons niet had benaderd, dan hadden wij jou wel gevonden', mij als muziek in de oren klonk. Op de terugreis van Den Bosch naar de Veluwe zoemden deze woorden dan ook als een mantra door mijn hoofd. Lekker voelt zo’n succesje voor ons startende bedrijf.

Mooi slapen binnen handbereik

Al snel werd het een feit, Beauty Pillow werd online gezet voor de consument en binnen no time werd het een Favoriet van Mari en zelfs één van de beter verkochte producten van World of Beauty. Mari slaapt er zelf ook op, vertelde hij me persoonlijk en vindt het een genot voor huid en haar. Tja, je mooi slapen ligt dan ineens toch in een ieders handbereik…

Die gedachte moeten ze bij World of Beauty ook hebben gehad, want deze wetenschap moest met meer gedeeld worden èn, als het even kan, zelfs worden ervaren door zoveel mogelijk vrouwen. Dé place to be voor menig vrouw is natuurlijk… ja waar anders… de Huishoudbeurs! Acht dagen lang, duizenden vrouwen die gretiger dan gretig zijn om alle beautynoviteiten tot zich te nemen, lekkernijen te proeven en niet te vergeten huishoudelijke tips over bijvoorbeeld strijkijzers en messensets te absorberen.

De Huishoudbeurs, hoe hilarisch…

 

In hal 1 stond onze beautygoeroe Mari op het podium make-overs uit te voeren, om vervolgens prangende vragen over een droge huid, pukkeltjes, smokey eyes etc. te beantwoorden van jonge meisjes tot dames van een rijpere leeftijd. Het geluk voor al deze vrouwen was dat World of Beauty een stand van ca. 90m2 in hal 2 had gezet, waar Mari een aantal uren per dag persoonlijk een iedereen te woord stond, op te maken en van advies voorzag.

Het mag gezegd worden, Mari heeft echt engelengeduld. Prettig was ook dat op deze stand de favorieten van Mari verkocht werden, waardoor het advies vaak gepaard ging met het kopen van een beautyproduct. En laat dat nou ook veelvuldig de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn!

Het idool Mari van de Ven

Ik heb één dag op deze stand meegedraaid en heb mijn ogen uitgekeken. Afgezien van het koopgedrag van veel bezoekers, het merendeel kwam met 2 lege trolleys binnen en ging bepakt en bezakt weer huiswaarts, viel het mij op dat Mari een heuse fanclub heeft. Vele vrouwen hingen aan zijn lippen en namen ieder woord in zich op dat hun idool uitsprak.

Mari is natuurlijk ook niet voor niets het boegbeeld van menig beautyprogramma en –magazine. Zelfs online magazines die speciaal voor tablets zijn ontwikkeld, zoals Best Friend in Luxury, worden voorzien van Mari’s columns. Maar afgezien van zijn beauty-expertise beschikt Mari gelukkig ook over een grote dosis humor.

Ik heb enorm met hem gelachen en hoewel dit weer lachrimpels tot gevolg kan hebben, zorgt de Beauty Pillow er in ieder geval voor dat de slaapvouwen verdwijnen en rimpeltjes verfijnen.

Info over Beauty Pillow

Meer weten over verkoopadressen en de eigenschappen van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow? Bezoek dan onze website www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl.

 

FemNa40