Slaap je mooi

Zoals wij al eerder gemeld hebben (in de nieuwsbrief en op de site), komen wij geregeld vrouwen tegen die met iets moois bezig zijn, zo ook Mirjam van Essen en Conny Theunissen.

Zij hebben het satijnen kussen weer nieuw leven ingeblazen en hoe!

We wisten het eigenlijk al, maar Beauty Pillow heeft het herontdekt. Slapen op satijn is hèt beautygeheim van menig beautyqueen.

 

Werking van het kussen

Door de fijne structuur van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow behoudt huid en haar zijn vocht en wordt  de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een stralende huid en een glanzende haardos zonder klitten.

Door de polijstende werking van het satijn wordt de huid niet opgeruwd en onrustig, maar gekalmeerd en zichtbaar  gladder en zachter. Rimpeltjes vervagen, puistjes en acne worden aanmerkelijk minder en de vurigheid van een rode huid als couperose neemt af.

Daarbij zorgt Beauty Pillow voor verkoeling bij nachtelijk transpireren èn dat je ’s morgens geen slaapvouwen meer in het gezicht hebt. Prettige bijkomstigheid is dat je wakker wordt zonder die verstopte neus vanwege een stofallergie. Huismijt houdt namelijk niet van satijn.

De kussenslopen zijn in 12 prachtige kleuren verkrijgbaar, waardoor je slaapkamer nog een extra allure krijgt. Voor de huid met ontstekingen en zware acne wordt wit geadviseerd, vanwege het ontbreken van kleurstoffen.

Beauty Pillow is van Nederlandse bodem en steunt het goede doel African Child Foundation. Bezoek de website www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl voor nadere (bestel)info.

  

Gerelateerde artikelen

FemNa40